Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Zidni kreveti

Idealno rešenje za garsorenje i manje dečije sobe, ali ne tako česta pojava u stanovima - zidni krevet, zaboravljen je bez razloga.

wall_bed

Ne tako česta pojava u stanovima - zidni krevet, zaboravljen je bez razloga. Iako potiče s početka prošlog veka, danas može biti itekako od koristi u malim stanovima gde je svaki kvadratni metar slobodnog prostora dragocen.

tele_90_press_1tele_90_press_2

Zidni krevet idealano je rešenje za garsonjere. Ukoliko ne želite da izgubite na kvalitetu sna i odmora time što je vaš stambeni prostor mali pa ste prinuđeni da spavate na kauču na razvlačenje, zidni krevet je zamena za vašu spavaću sobu. Takođe se može koristiti i u manjim dečijim sobama, gde je potreban prostor za igru ili radni sto.

ulisse_plain_day_pressulisse_plain_night_press

Zidni krevet je praktičan kako za promenu funkcije prostorije tako i za uvođenje inovativnosti u vaš životni prostor. Time kako ćete kombinovati različita rešenja i funkciju, dobijate razigrani prostor koji postaje dinamičan i originalan.

clei_lgm_wall_bed2_apr_04clei_lgm_wall_bed3_apr_04

Krevet se najćešće izvlači iz ugradnog ormara i kada je zatvoren, sa ormarom čini jednu celinu. Na tom delu se može staviti ogledalo koje služi funkciji kada je krevet zatvoren. Rešenja ima puno i sve je stvar na koji način želite da iskoristite dobijeni slobodan prostor. Zbog toga ovakav krevet zovu još i "pametan" krevet. Takođe se može iskoristiti i postojeća niša u zidu, za smeštanje kreveta.

pametan krevetpoppi_ponte_4_press

Zidni kreveti mogu biti za jednu osobu ili dve - kao francuski kreveti. Uglavnom se otvaraju po istom principu, spuštanjem na dole, po dužini ili po širini kreveta. Dušek je fiksiran za dasku na kojoj leži, a nogice kreveta mogu se izvlačiti iz ugradnog ormara ili mogu biti fiksne.

cabrio_in_2

Zidni krevet se može naći i u radnoj sobi ili nekoj drugoj prostoriji, a u slučaju kada je to potrebno, takva prostorija se može pretvoriti u sobu za goste. Na taj način možete imati rezervni krevet koji nije često u upotrebi. Zidni kreveti su dobra rešenja i za apartmane i studia u turističkim mestima.

ulisse_desk_day_pressulisse_desk_night_press

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.9 (37 votes)
Sviđa mi se!

Autor: ana

Ana Popović Vujović, diplomirala na Arhitektonskom fakultetu 2006 u Beogradu. Pored projektovanja objekata bavi se i projektovanjem i uređenjem enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Jako mi se dopadaju resenja

Jako mi se dopadaju resenja za zidni krevet,samo ne znam ko kod nas to pravi ili prodaje.Ako znate nekog bila bih vam zahvalna ako biste me obavestili.

ko u beogradu moze da napravi

ko u beogradu moze da napravi vitrinu -lezaj po datim merama,sa kim bi se moglo pregovarati?

HI ANA SUPER SU DETALJI ALI

HI ANA SUPER SU DETALJI

ALI NAZALOST NIGDJE NEZNA DA MI KAZE GDJE SE MOGU KUPITI TAKVI KREVETI

NARAVNO NE U INOSTRANSTVU NEGO U SRBIJI ILI CRNOJ GORI

BILA BI JAKO ZAHVALNA NA ODGOVOR

Kontakt e mail se nalazi u

Kontakt e mail se nalazi u Kontakt-Redakcija ukoliko imate neka pitanja.

Na sajmu namestaja bilo je

Na sajmu namestaja bilo je ovakvih i slicnih kreveta (mislim da je Mimco imao trosed koji se pretvarao u krevet na sprat) ali su bili strasno skupi. Mislim da je ovaj Mimco krevet bio tada 200.000 dinara, kao kvadratni metar koji ustedite ovom kupovinom.

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.