Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Valentine's Day u vašem domu

Obradujte voljenu osobu nekim originalnim poklonom, a ujedno i vaš enterijer učinite bogatijim za još koju lepu stvar. Spojite lepo i korisno i dobićete savršeno sredjen dom. Pitate se kako? Odgovor potražite u ovom tekstu.

Dan zaljubljenih je i sa sobom nosi puno sitnica koje i posle tog dana mogu ostati u vašem domu kao dekoracija. Obradujte voljenu osobu nekim originalnim poklonom, a ujedno i vaš enterijer učinite bogatijim za još koju lepu stvar.  Spojite lepo i korisno i dobićete savršeno sredjen dom. Pitate se kako? Odgovor potražite u ovom tekstu.

Da li želite da promenite izgled vašeg doma, ali ne znate kako? Sada je pravo vreme. Počnite od kuhinje. Ukoliko vam je dosadio njen izgled, promenite ga na lak način. Nekoliko novih sitnica  i to je sasvim drugi prostor. U danu ljubavi, crveno je prava boja...

Kuhinju osvežite novim šoljicama, tanjirima...

Prozore osvežite zanimljivim detaljima. Možete promeniti zavese i dobićete sasvim drugačiji enterijer.

Crvene zavese daju prostoriji romantičnu atmosferu, pružaju toplinu...

Lampe imaju svoju primarnu funkciju, ali i estetsku. One mogu biti savršen detalj u vašoj dnevnoj sobi. Lusteri raznih oblika i boja takodje daju poseban izgled sobi.

Spavaća soba bi trebalo da u potpunosti oslikava vas i vaš senzibilitet... Zato njenom sredjivanju posvetite posebnu pažnju. Ako ne planirate veće izdatke, izgled spavaće sobe možete promeniti sa vrlo malo sredstava. Jednostavno, zamenite stare posteljine, posteljinama živih boja. Efekat je savršen, uverite se i sami.

Kupatilo u crvenoj boji je pun pogodak za one koji vole romantiku. Daje utisak otmenosti, a crvena boja može da bude razveseli posle napornog radnog dana.

Ako ipak ne možete sebi da priuštite ovakva zadovoljstva kutije u obliku srca mogu naći mesto u vašem domu i ukrasiti enterijer vašeg stana. One su zgodne za držanje papira, sitnica, nakita...svega čemu ne možete da nađete mesto u stanu.

 

 

 

Kao što Dan zaljubljenih ne znači da volite samo na današnji dan, tako i ovi ukrasi ne znače da morate da ih sklonite odmah sutradan. Ove male sitnice mogu ostati da krase vaš dom preko cele godine i da pogled na njih budi u vama najlepse emocije i podseća vas na drage osobe.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 3 (1 vote)
Sviđa mi se!

Autor: Miljana

Rodjena u Paracinu,zavrsila Skolu mode i lepote u Nisu.... Zaljubljenik u dizajn enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

prelepoooooooooooooooooooooo!

prelepoooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hvala puno...

hvala puno...

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.