Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Uskršnje dekoracije za dom...

Postavljanje Uskršnje trpeze ponekad je prava umetnost, jer se sve mora ukomponovati u jednu celinu.Potrudite se da vaš dom zablista. Uskrs je savršen povod da ga dekorišete u vedrim bojama cveća i prirode.

Uskrs je divan praznik koji označava ponovo rođenje i buđenje, tako da je on savršen povod da vaš dom dekorišete u vedrim bojama cveća, prirode. Postavljanje Uskršnje trpeze ponekad je prava umetnost, jer se sve mora ukomponovati u jednu celinu.Potrudite se da vaš dom zablista...

U susret Uskrsu, dolazimo u dileme čime i kako dekorisati životni prostor. Svako od nas želi da baš njegov dom izgleda najlepše,da bude kaop iz časopisa, i ostavi utisak na sve one koji budu boravili u njemu. Uskrs simbolizuje ponovo rođenje i buđenje i najavljuje proleće. Zajedno sa njim dolazi i radost koji možete pokazati veselim bojama.Boje proleća su zelena, crvena, žuta, roze...Simbolično značenje Uskrsa je okupljanje porodice i prijatelja, zato iskoristite priliku i pokažite vaše umeće uređenja enterijera.

Ono što svakako gosti prvo primete je lepo aranžiran sto. Upotrebite vaše ideje i maštu i dekorišite ga po vašim željama.

Ukoliko se odlučite za žutu boju na vašem stolu, neka to bude neka os svetlih nijansi. Uneće dinamiku, i obradovati sve one koji su kod vas na ručku.

Roze bojom ćete naglsiti radost ovog praznika i dati mu vaše sopstveno obeležje. Ovo može biti spoj tradicije i modernog trenda. Tako ćete naglasiti ženstvenost.

Ne mora samo kuhinja biti deo doma koji vam služi za ukrašavanje. Za to vam mogu poslužiti i druge prostorije u kući. Npr. dnevna soba, jer ona može ostati tako dizajnirana i posle praznika. Ovaj divan praznik vam može biti povod da preuredite vaše dnevne boravke. Unesite u njih svežinu i vesele boje.

Bojenju jaja za Uskrs ove godine posvetite malo više pažnje. Neka ona budu neobična, nesvakidašnja, i neka budu unikatna. Veoma je lepo kombinovati stolnjake ili činije sa bojama Uskršnjih jaja.

Cveće koje je pogodno za Uskršnju dekoraciju je lala, koja označava rođenje, buđenje, zatim , beli ljiljani i bele margarete. Ukoliko ste više za varijantu postojanih dekoracija predlažem sledeće.

Uskrs se bliži zato bolje na vreme osmislite izgled vašeg doma za taj praznik. Uživajte u sređivanju, osmišljanju ideja, kupovini stvarčica za dekorisanje. Ne sumnjam u vaš ukus...

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.5 (10 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Miljana

Rodjena u Paracinu,zavrsila Skolu mode i lepote u Nisu.... Zaljubljenik u dizajn enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.