Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Topli tonovi zemlje

Nijanse smeđe i zagasitocrvene mogu dati prostoru toplinu, udobnost i i veoma prijatan izgled. Ove boje u kombinaciji sa zaobljenim formama odlično su rešenje za moderno koncipirane enterijere.

Klasika je ponovo u modi. Tonovi zemlje unose u dom izvesnu dozu glamura i elegancije. Nijanse smeđe i zagasitocrvene mogu dati prostoru toplinu, udobnost i i veoma prijatan izgled. Ove boje u kombinaciji sa zaobljenim formama odlično su rešenje za moderno koncipirane enterijere.

Boje u crvenom delu spektra deluju toplo i veoma osvežavajuće, a uključuju crvenu, narandzastu, žutu. Ove boje se mogu koristiti u svim prostorijama doma.

Klasično rešenje radne sobe u okviru modernog enterijera u isto vreme može biti neobično smelo i u trendu. Oštre linije daju snažan karakter malim prostorijama, i zato ako imate malu radnu sobu upotrebite ovaj predlog.

Za sve hrabre, preporučujemo odabir tamnije ili intenzivnije boje, poput smeđe ili bordo crvene. Ovakvom bojom možete naglasiti određeni zid ili više njih u prostoru. Ukoliko se odlučite za drugu kombinaciju, odaberite nameštaj svetlijih tonova kako bi kao kontrast uneo svežinu i dodatno naglasio odabranu boju zidova. Osim nameštaja, primenite i svetlije detalje i zavese.

Tonovi zemlje se veoma lako mogu kombinovati sa plavom bojom, stvarajući savršen ambijent. Posebno je atraktivna  kombinacija čokolada braon boje i tirkizno plave. Priznaćete, zaista divno.

Bilo da ste ljubitelj tonova zemlje ili ne, predlažem da ih upotrebite u vašem domu, jer ako ih do sada niste voleli sigurno ćete to sada. Oni su tako elegantni a u isto vreme i toliko drski da enterijer čine nezaboravnim.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 5 (2 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Miljana

Rodjena u Paracinu,zavrsila Skolu mode i lepote u Nisu.... Zaljubljenik u dizajn enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.