Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Dizajner enterijera

Autor: Ana Maria

Ana Maria Gvozdenovic, dizajner enterijera

Autor: Đorđe

Dizajner enterijera

Autor: Igor Kalezic

Dizajner enterijera

Autor: Ivana Milovanovic

Apsolvent Sumarskog fakulteta u Beogradu, odsek Prerada drveta, usmerenje Projektovanje namestaja i enterijera.

Autor: Lucija Konjević

Apsolvent odseka za preradu drveta na Šumarskom fakultetu u Beogradu, usmerenja za projektovanje nameštaja i enterijera. Moj vodič su jednostavnost i odmerenost.

Autor: Jovana Cvetković

Bavim se projektovanjem nameštaja i dizajnom enterijera, kao i na istraživanju višefunkcionalnog nameštaja. Počnite da razmišljate "višefunkcionalno" i rešićete problem sa viškom sadržaja u vašem domu.

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Autor: Ana Divac

Dizajner, projektant nameštaja i enterijera, dekorater i autor-saradnik u on-line magazinima. Diplomirani inženjer prerade drveta - projektovanje nameštaja i enterijera. Moto: Funkcija i estetika ne isključuju jedna drugu.

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.
Syndicate content