Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Šarmantni mali: 32 m2, New York

Stan površine 32 m2 nalazi se u Nju Jorku u predratnoj stambenoj zgradi na istočnoj obali. Ovaj mali stan bio je izazov za opremanje i uklapanje svih potrebnih elemenata koji jedan stan zahteva.

Stan površine 32 m2 nalazi se u Nju Jorku u predratnoj stambenoj zgradi na istočnoj obali.

floorplan_rect540

U enterijeru stana ima puno predratnih elemenata. Zadržani su stari drveni ramovi oko prozora, dovratnici i stara vrata na wc. Zadržana je kada u kuhinji koja podseća na stara vremena kad joj je mesto tu i bilo.

_mg_1499_1_rect540

Na podu kuhinje su crno bele pločice standardnih dimenzija, dok su u wc-u sitne crno bele pločice. U kuhinji je i mali sto za ručavanje za dve osobe.

_mg_1475_1_rect540 _mg_1506_1_rect540

U ostalom delu stana je lamelni parket. Kuhinja i spavaća soba su bojene u razlićite boje dok su u dnevnoj sobi korišćene tapete.

_mg_1528_1

Zbog velike visine plafona dosta prostora do plafona je iskorišćeno za viseće ormane.

_mg_1460_1_rect540

Ovako mali stan bio je izazov za opremanje i uklapanje svih potrebnih elemenata koji jedan stan zahteva.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 3.2 (10 votes)
Sviđa mi se!

Autor: ana

Ana Popović Vujović, diplomirala na Arhitektonskom fakultetu 2006 u Beogradu. Pored projektovanja objekata bavi se i projektovanjem i uređenjem enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

skoro nikada ne ostavljam

skoro nikada ne ostavljam komentar..ali ovo je bonzanstveno!!!

Svidja mi se stancic, kako je

Svidja mi se stancic, kako je uredjen...zapravo mi se svidja sve osim kombinacije kupatila sa kuhinjom..to mi nekako nije ok...posebno blizina wc-a.

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.