Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

San svake žene- stočić za šminkanje

Ne postoji žena koja bar jednom nije poželela da ima odvojenu sobu za svoje stvari i šminku. San se može ostvariti, ali umesto cele sobe možete sebi pokloniti divan sto za šminkanje.

Stočić za šminkanje u današnje vreme ne predstavlja luksuz. Gotovo da svaka prava dama ima ovaj stočić u svojoj sobi. Izbor je zaista veliki, počevši od retro pa sve do najnovijih stilova. Njegova površina uvek treba da bude uredna,da ne bi narušila njegov izgled.

Ne postoji žena koja bar jednom nije poželela da ima odvojenu sobu za svoje stvari i šminku. San se može ostvariti, ali umesto cele sobe možete sebi pokloniti divan sto za šminkanje. Sam naziv navodi nas da pomislimo da on ima samo jednu funkciju, ali nije tako. U njemu možete drzati vaše lične stvarčice, dokumenta...A na njegovoj gornjoj površini, nakit, parfeme...

Žene su uvek u gužvi, i mnogo vremena troše  na biranje garderobe za posao, izlazak. Evo jednog praktičnog rešenja. Pored stočića okačite čiviluk, ili običan ofinger na kome će vam stajati odeća koju planirate da obučete. Možete  nabaviti stalak za garderobu, poput onih u buticima.Tako ćete uvek imati spremne i ispeglane stvari.

Celokupni doživljaj možete upotpuniti nekim detaljima kao što su zanimljiva slika ili lampa. Na taj način dobićete sopstveni kutak u sobi sa divnim ukrasima.

U zavisnosti od stila vaše sobe, birajte odgovarajući stočić. Na tržištima postoji zaista veliki izbor, pa se lako možete odlučiti za one koji vam se uklapaju u koncept spavaće sobe.

Ako ste ljubitelj tapeta, njih takođe možete uklopiti vrlo lepo uz ovaj sto. Ne mora cela soba da vam bude oblepljena tapetama, dovoljno je prekriti samo onaj zid gde želite da stoji stočić.

Ukoliko ste u dilemi oko izbora stolica, nemojte brinuti. Uz ovakav stočić se slažu i najobičniji tipovi stolica, pa zatim one raskošne, nema pravila. Možete izabrati tabure, praktičan je i ne zauzima puno mesta.

Ako poželite unikatan stočić, uz malo boja i mašte, napravite ga sami. Najbolji utisak a ujedno , daju jake boje. Možete boju uklopiti sa detaljima u sobi, ali to nije neophodno. Sami kreirajte stalke za nakit, kutije za nakit koje će krasiti vaš stočić.

Nešto što svakako može doprineti lepšem izgledu sobe, a ujedno je i vizuelno povećati je svakako ogledalo. Možete birati veliko, malo, uramljeno, bez rama, moderno, u nekom obliku. Zaista postoji veliki izbor.

Koji god stočić da izaberete , nećete pogrešiti. Samo uvek vodite računa da na njegovoj površini uvek sve bude na svom mestu,. Kreirajte sami sto za sebe, ili ako nemate toliko veštine, bar se potrudite da  vam odabir bude originalan.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.4 (14 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Miljana

Rodjena u Paracinu,zavrsila Skolu mode i lepote u Nisu.... Zaljubljenik u dizajn enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.