Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Rešite nered, sad i zauvek

Da li ste i vi rob nereda i bespotrebnih stvarčica koje samo smetaju i ruše sklad u vašem domu. Pomoć je neophodna onda kada shvatite da se više ne možete snaći i kada vaš životni prostor počne da liči na carstvo nereda.

Da li ste i vi rob nereda i bespotrebnih stvarčica koje samo smetaju i ruše sklad u vašem domu. Pomoć je neophodna onda kada shvatite da se više ne možete snaći i kada vaš životni prostor počne da liči na carstvo nereda. Tada u pomoć dolaze kutije (limene, kartonske, plastične, drvene). Mogu pomoći fioke u nameštaju, police, koristite svaki prazan  prostor. Kutije su veoma praktična i estetski lepa rešenja.

Takođe možete koristiti pletene korpe, raznih boja, za stvari koje vam ne trebaju svakog dana. Ispod police, ove pletene korpe ne zauzimaju puno prostora, a mogu sakriti puno stvari.

Veoma važno u sređivanju je to da prostor racionalno koristite. U tome i jeste poenta dobro uređenog doma.  Koristite prostor ispod stepeništa, birajte police koje su visoke, koristite fioke u nameštaju.

Ako ste ljubitelji knjiga, časopisa, a oni vam svakodnevno prave nered u stanu ili kući, nabavite police za njih. Tako će vam knjige uvek biti sređene, kao u biblioteci. Poređajte ih lepo, sortirajte po boji, po veličini.. Police možete kupiti već gotove, a možete i naručiti da budu napravljene po vašim željama i merama.

U kuhinji uvek nedostaje prostora, ma koliko ona bila velika. Ali ako znate da pravilno rasporedite stvari, da koristite prostor na pametan način, nećete imati ovakve probleme. Razne police, otvorene, zatvorene , mogu biti pravo rešenje.

U predsoblju možete iskoristiti prostor ispod stoličice, ili nekog drugog komada nameštaja koji ima prazninu ispod.

Idealno rešenje za dnevni boravak, može biti stočić sa ugrađenim fiokama. U njima se mogu držati razne stvarčice, od  papira, daljinskih upravljača, časopisa...

Police koje imaju višenamensku funkciju su najpraktičniji komad nameštaja. U njima možete držati knjige, a na njima lampu, ukrase, fotografije.. Ne zauzimaju puno prostora, a možete ih smestiti odmah iza garniture za sedenje.

Police za dnevnu sobu, mogu biti veoma lep detalj osim svoje primarne funkcije. Možete birati otvorene, zatvorene ili kombinovane. Ako se odlučite za otvorene imaćete mnogo više posla, oko prašine, dekorisanja površina na njima. A zatvorene su malo praktičnije za održavanje.

Ako ste ljubitelj Contry stila, rešenje  za nered u dnevnoj sobi mogu biti drvene kutije. One vam mogu poslužiti kao stočić. Dobićete unikatan stočić i unikatan ukras za dnevni boravak.

Svako od ovih rešenja je praktično samo po sebi. Na vama je kako i gde ih iskoristiti. Za vaš dom uvek kupujte stvari koje mogu imati nekoliko funkcija. Budite pametni pri odabiru, jer nije bitno da imate veliki stan ili kuću, važno je pametrno iskoristiti prostor i stvari koje stvaraju nered, vešto sakriti.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.4 (8 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Miljana

Rodjena u Paracinu,zavrsila Skolu mode i lepote u Nisu.... Zaljubljenik u dizajn enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Super su ideje. Gde bi mogle

Super su ideje. Gde bi mogle da se kupe platnene korpe sto ste spominjali? Bas su prakticne.

Hvala... Imate ih u Tempu a i

Hvala... Imate ih u Tempu a i u Metrou sam ih videla. Cena je oko 2000, ali zavisi od velicine. Pozdrav

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.