Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Radijatori, totalno drugačiji od drugih

Ako su vam dosadili vaši stari, obični, radijatori, evo kako izgledaju njihova savremena rešenja. Navikli smo da budu uvek isti i nezanimljivi. Pogledajte kako su radijatori uveli sasvim novu dimenziju u uređenju enterijera.

Ako su vam dosadili vaši stari, obični, radijatori, evo kako izgledaju njihova savremena rešenja. Navikli smo da budu uvek isti i nezanimljivi. Pogledajte kako su radijatori uveli sasvim novu dimenziju u uređenju enterijera.Kako nas je jesen već uzela pod svoje, trebali bi smo da razmišljamo o grejanju tokom predstojeće zime. Svakako da ste do sada rešili način grejanja, ali da li ste možda pomislili kako ne bi bilo loše zameniti radijatore? U slučaju da su dotrajali ili preterano ostareli, pokvarili se... ili jednostavno su vam dosadili.

Ovom prilikom bih želela da vam pokažem jedan drugačiji pogled na radijatore u vašim životnim prostorima. Pogled na lepe, interesantne, skoro skulpturne radijatore.

Nemojte da vas plaši cena ovakvog zadovoljstva, oni zauzimaju veće površine na zidovima, tako da mogu zameniti dovoljan broj rebara klasičnih radijatora.

 

Jedan od poznatih dizajnera, koji je u našoj zemlji pronašao veliku inspiraciju za rad i dizajn, Karim Rashid ima zanimljive kolekcije radijatora. Počevši od onih poznatog pravougaonog oblika, koji svojim grafički dizajnom predstavljaju mala umetnička dela na zidu ...

 

...do onih potpuno neobičnih, na koje se lako možete opeći jer nećete ni posumnjati da je to grejno telo.

Ako želite nešto malo manje ekstremno, kod nas možete naći veliki izbor radijatora iz uvoza u nekoliko prodavnica, međutim ja bih izdvojila jednu Aqua Boutique sa asortimanom čije se cene kreću od 118,00€ - 5.647,00€. Dakle za svačiji džep i ukus.

 

Svakako da to nije sve... Neki drugi proizvođači i dizajneri nude nešto drugačije, zanimljivije, smelije ...

 

Uživajte u vašim budućim radijatorima i lepo se ugrejte preko zime.

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 5 (7 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Ana Divac

Dizajner, projektant nameštaja i enterijera, dekorater i autor-saradnik u on-line magazinima. Diplomirani inženjer prerade drveta - projektovanje nameštaja i enterijera. Moto: Funkcija i estetika ne isključuju jedna drugu.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.