Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Novi dizajn polica

Šta vam prvo padne pamet kad kažete polica? Ravna horizontalna daska na zidu, krajnje nezanimljiva? Šta vam prvo padne na pamet kad uopšte pomislite na police? Nosači za knjige, figurice i suvenire sa kojih svakodnevno brišete prašinu?

Šta vam prvo padne pamet kad kažete polica? Ravna horizontalna daska na zidu, krajnje nezanimljiva? Šta vam prvo padne na pamet kad uopšte pomislite na police? Nosači za knjige, figurice i suvenire sa kojih svakodnevno brišete prašinu? A šta zapravo danas predstavljaju police? Čemu vodi njihova evolucija u dizajnu? Ko bi pomislio da današnji izgled polica može da promeni našu svest o njima i pretvori ih u male skulpture za sebe? Nova asocijacija za police je: atraktivno, maštovito, praktično, korisno, virtuozno… Širok spektar materijala i načina obrade pruža nam mogućnost postizanja najrazličitijih rešenja polica za zid. Police mogu biti kompaktne, modularne, pomične, samostojeće, viseće, pregradne… Mogu se adekvatno uklopiti u najrazličitije enterijere svih prostorija u stanu,  poslovne prostore, javne objekte...

wavyshelvespers-i

Modularna polica dizajnom podseća na pčelinje saće.  Pruža mogućnost dograđivanja, postavljanjem jedne police na drugu.

0118haberli2

Izvrsno rešenje za ljude koji imaju gomilu knjiga je upravo ovakav nepravilan raspored polica, koji može da predstavlja transparenti pregradni zid.

black-shelves

Ideja ovih polica je da se razdvoje stvari prema njihovoj važnosti, odnosno vrsti, a takodje i da izgled ovih polica uvek moze biti drugačiji u zavisnosti od pozicioniranja na zidu.

tangram

Asimetričan i originalan dizajn ovih polica privući će vas svojim izgledom, prilagodljivošću i funkcionalnošću.

studiobility-modern-shelving

Horizontalne police, smaknute po dijagonali sklopive i rasklopive po želji, poput harmonike.

bruno_fattorini_elevenfive_shelves_6yn

Polica vrlo sličana klasičnom izgledu polica samo unapređenog dizajna sa pomerljivim zatvorenim delovima koji se kao po šinama pomiču u zavisnosti od potrebe i drvenim panelom u koji su police uklještene.

scala-del-cielo-glass-shelves

Staklene stepenaste police  svedene i praktične za različite prostorije u stanu.

modernshelves10

Vrlo je maštovita i unikatana polica koja će oplemeniti vaš prostor.  Asimetričan dizajn ove police pruža funkcionalnost i predstavlja skilpturu za sebe.

modernshelves12

Spiralni izgled polica koji na vrlo moderan način zamijenjuje onaj stari, vodoravni dizajn polica zadržavajući horizontalnost.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.9 (8 votes)
Sviđa mi se!

Autor: ana

Ana Popović Vujović, diplomirala na Arhitektonskom fakultetu 2006 u Beogradu. Pored projektovanja objekata bavi se i projektovanjem i uređenjem enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.