Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Pametan nameštaj

Pametan nameštaj je nameštaj nove generacije prilagođen savremenom načinu življenja. To je vrlo praktičan nameštaj koji rešava sve vaše nedoumice oko držanja stvari u stanu, a često ima višefunkcionalnu namenu.

Kada se odlučite da iz stana izbacite stari, često glomazan i nepraktičan nameštaj stare generacije i poželite da rasteretite prostor i učinite ga fluidnim, odlučite se za pametan nameštaj. Pametan nameštaj je nameštaj nove generacije prilagođen savremenom načinu življenja. To je vrlo praktičan nameštaj koji rešava sve vaše nedoumice oko držanja stvari u stanu, a često ima višefunkcionalnu namenu.

Idealan je za male stanove i minimalno opremnjene velike stanove. U isto vreme vam omogućava da napravite udobne uslove za življenje i sačuvate što više slobodnog prostora. Gotovo uvek je zbog toga vrlo privlačnog i inovativnog dizajna. Može se reći da je spoj lepog i korisnog.

Ukoliko se određeni komad ovakvog nameštaja sastoji od komponenti, one su često modularne i prilagodljive različitim prostorima. To je lako sklopiv i rasklopiv nameštaj, tako da često možete menjati izgled u stanu.

Druga vrsta ovog pametnog nameštaja je jednostavno višefunkcionalna, bilo da se radi o rasklopivom ili nerasklopivom nameštaju. Oblik nameštaja može biti nepromenljiv, ali npr. okretanjem na različite strane dobijate drugačiji način korišćenja ili drugu funkciju tog nameštaja. Kod rasklopivog (promenljivog) nameštaja dobijate nov ili dodatni način korišćenja.

Proizvođači pametnog nameštaja nude razne organizacione ideje. Ne morate razmišljati i pronalaziti mesto raznim sitnicama, novinama, knjigama.. Takođe postoje prateći elementi koji su dodatak nameštaju i koji olakšavaju obavljanje različitih funkcija u stanu.

Pametni nameštaj se radi za sve prostorije u stanu počev od hodnika, preko dnevne do radne sobe. Često služi za odlaganje stvari i smanjivanje haosa u prostorijama. Nudi vam dobru organizaciju i omogućava "pametno" stanovanje.

Ovo je nameštaj za praktične ljude i ljude koji vole promene. Izgledom i funkcijom pametan nameštaj uveseljava svoje korisnike i čini im život lakšim i zabavnijim. Zato je pametan nameštaj više od običnog nameštaja.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4 (4 votes)
Sviđa mi se!

Autor: ana

Ana Popović Vujović, diplomirala na Arhitektonskom fakultetu 2006 u Beogradu. Pored projektovanja objekata bavi se i projektovanjem i uređenjem enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Oh my God, these are really

Oh my God, these are really smart ideas for decorating! Great post! Love the sofa hanger, ingenious! xoxo

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.