Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Frižider za svaku kuhinju

Ukoliko želite da vam kuhinja ne izgleda klasično sa prepoznatljivim kuhinjskim elementima, ugradite frižider u kuhinjski niz zatvarajći ga frontom kuhinje.

Ukoliko želite da vam kuhinja ne izgleda klasično sa prepoznatljivim kuhinjskim elementima, ugradite frižider u kuhinjski niz zatvarajći ga frontom kuhinje.

Da biste ugradili frižider u kuhinju potrebno je da imate specijalni ugradni frižider. Na taj način front kuhinje možete pričvrstiti na vrata frižidera koja su već opremljena priborom i delovima za međusobno spajanje vrata aparata s vratima elementa. Na ovaj način frižider možete sakriti i prilagoditi stilu vaše kuhinje.

Kod ugradnog frižidera trebalo bi voditi računa da postoji kruženje vazduha oko celog sistema za hlađenje kao i kondezatora sa zadnje strane frižidera. Da bi se omogućilo dobro kruženje vazduha, pri dnu ugradnog fronta potrebno je napraviti otvor za ulaz vazduha, a na gornjem delu otvor za izlaz vazduha.

Postojeći frižider možete ugraditi i staviti u slobodan prostor koji ste ostavili za njega, tako da ga viseći elementi uokviruju i da ne izlazi iz ravni kuhinje. Na ovaj način će biti manje upadljiv i neće svojom visinom ili izgledom mnogo narušavati svedenost kuhinje.

Još jedan način da ugradite frižider je da postavite klizni panel koji je sastavni deo fronta kuhinje. Pomeranjem panela u jednu stranu možete prići frižideru i normalno otvoriti vrata frižidera.

Napravite od frižidera zanimljiv detalj u kuhinji! Frižider u tom slučaju može stajati nezavisno od svih kuhinjskih elemenata.

Ukoliko imate stari beli frižider obojite ga u neku boju.

Na novi frižider možete zalepiti ukrasnu providnu foliju sa nekom šarom ili motivom. Uvek možete biti i kreativniji pa ručno oslikati šta vam je drago!

Na našem tržištu (mada ne tako često) mogu se naći frižideri sa dekoracijom i nesvakidašnjim izgledom.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.3 (3 votes)
Sviđa mi se!

Autor: ana

Ana Popović Vujović, diplomirala na Arhitektonskom fakultetu 2006 u Beogradu. Pored projektovanja objekata bavi se i projektovanjem i uređenjem enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.