Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Feng Shui u Vašem domu

Drevna kineska metoda nekada smatrana za nauku, danas se posmatra kao filozofiju - u bukvalnom prevodu znači "vetar i voda". Feng šui princip podrazumeva pronalaženje idealnog staništa u odnosu na planinu i vodu.

PLANINA I VODA

Feng Shui - drevna kineska metoda (stara više od 6000 godina) koja je u to vreme smatrana za nauku,  danas je posmatramo kao filozofiju - u bukvalnom prevodu znači "vetar i voda". Feng Shui princip podrazumeva pronalaženje idealnog staništa u odnosu na planinu i vodu.

feng-shui1

Danas je ova nauka potpuno izašla van svojih originalnih granica i svrhe. Sada je to veoma kompleksna i tokom vekova jako raširena filozofija koja se primenjuje na sve aspekte naših života:  životno okruženje, posao, ljubav, zdravlje...

Feng-Shui

Primena principa Feng Shui-a se vekovima prenosila širom sveta, u osnovi su zadržani principi potekli iz  Drevne Kine,  ali dolaskom na Zapad, prilagođeni su kako shvatanjima i potrebama ljudi, tako i načinu života koji se naravno veoma razlikuje od života Istočnjaka...

feng-shui-interior

Danas se u praksi koriste principi Feng Shiu-a kako bi se došlo do kvalitetnih rešenja - kako  urediti sopstveno okruženje, u kojem bi smo se osećali prijatno, komforno, sigurno.  Praktičan Feng Shui objašnjava šta nam je sve potrebno da bi u prostoru u kome boravimo svakodnevno privukli pozitivnu energiju, podstakli sreću vezanu za novac, ljubav, zdravlje, karijeru. Moguće je ispraviti neke prethodno načinjene greške u organizaciji prostora i neutralisati negativne uticaje, koji deluju na naš svakodnevni život.

fengshui-image08

Praktičan Feng Shui može biti interesantan način da pokušate da uredite sopstveno okruženje - Vaš Dom. Budite opušteni i uživajte u primeni njegovih principa.

Vaše mišljenje nam je važno!

No votes yet
Sviđa mi se!

Autor: a.cekic

Diplomirani inženjer arhitekture, diplomirala na Građevinsko-Arhitektonskom fakultetu u Nišu 2003. Zapošljena od 2002.god u projektnom birou "ABR" u Nišu. Radim na projektovanju objekata visokogradnje.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.