Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Život u kuhinji

U savremenom uređenju enterijera kuhinja i trpezarija u jednom prostoru vrlo su česta pojava. A ne tako retko u sklopu te dve prostorije može se naći i dnevna soba.

U savremenom uređenju enterijera kuhinja i trpezarija u jednom prostoru vrlo su česta pojava. A ne tako retko u sklopu te dve prostorije može se naći i dnevna soba.

U stanovima sa većom kvadraturom, rekli bi, to nije problem urediti, ali nije uvek tako. Ovaj prostor je najbolje urediti kao jednu celinu, kompatibilnih boja, mada mogu se trpezarija, kuhinja i dnevna soba grupisati u prostoru tako da svaki od ova tri dela prostora predstavlja zasebnu funkcionalnu celinu.

Nameštaj bi trebalo da je u istom stilu, sličnog dizajna i nijansi. Važno je da tu jednu veliku prostoriju ne pretrpate nameštajem i da ostavite dovoljno prostora za neometano kretanje oko stola, prilazak garniture, kuhinjskim elementima.Zaobilaženje nameštaja i pomeranje predmeta prilikom kretanja, vrlo je nezgodno.

Postavite akcenat na neki predmet, dekoraciju ili jednostavno deo zida.

http://furniture.trendzona.com/kitchen-design/small-kitchen-with-dining-area-part-2.html

http://theluxhome.com/small-modern-two-storey-residence-kendrick-house-by-studio-b-architects/kendri-k-house-by-studio-b-architects-dining-room-with-kitchen-and-living-room-9/

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 5 (3 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.