Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Život u kuhinji

U savremenom uređenju enterijera kuhinja i trpezarija u jednom prostoru vrlo su česta pojava. A ne tako retko u sklopu te dve prostorije može se naći i dnevna soba.

U savremenom uređenju enterijera kuhinja i trpezarija u jednom prostoru vrlo su česta pojava. A ne tako retko u sklopu te dve prostorije može se naći i dnevna soba.

U stanovima sa većom kvadraturom, rekli bi, to nije problem urediti, ali nije uvek tako. Ovaj prostor je najbolje urediti kao jednu celinu, kompatibilnih boja, mada mogu se trpezarija, kuhinja i dnevna soba grupisati u prostoru tako da svaki od ova tri dela prostora predstavlja zasebnu funkcionalnu celinu.

Nameštaj bi trebalo da je u istom stilu, sličnog dizajna i nijansi. Važno je da tu jednu veliku prostoriju ne pretrpate nameštajem i da ostavite dovoljno prostora za neometano kretanje oko stola, prilazak garniture, kuhinjskim elementima.Zaobilaženje nameštaja i pomeranje predmeta prilikom kretanja, vrlo je nezgodno.

Postavite akcenat na neki predmet, dekoraciju ili jednostavno deo zida.

http://furniture.trendzona.com/kitchen-design/small-kitchen-with-dining-area-part-2.html

http://theluxhome.com/small-modern-two-storey-residence-kendrick-house-by-studio-b-architects/kendri-k-house-by-studio-b-architects-dining-room-with-kitchen-and-living-room-9/

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 5 (3 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.