Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Zidni satovi zbog kojih sigurno ne bi želeli da kasnite

Satovi koji svojim dizajnom privlače pažnju i izazivaju reakcije, mogu imati pored funkcije prikaza tačnog vremena i estetsku funkciju, davanjem dinamičnog izgleda enterijeru u kojem se nalaze.

Sat je jedan od nezaobilaznih detalja, koji može ulepšati i upotpuniti prostor u kojem živite, radite, stvarate. Idealan je za dekorisanje zida, dajući prostoru novu dimenziju i sliku, čineći ga razigranim i lepršavim. Sa razvojem tehnologije i pojavom novih materijala, šire se i mogućnosti izrade  satova od drveta, metala, stakla, recikliranih materijala.

 Jednostavnost oblika i mogućnost velikog broja kombinacija elemenata daće vašem prostoru novu notu.

 

 

Dizajner Pascal Tarabay je dizajnirao čistu i jednostavnu liniju zidnih satova sa zakačaljkom za kapute. Ovaj tip zidnog sata ima estetske i praktične vrednosti.  Proizvodi se u sedam boja: zelena, bela, metalik siva, ljubičasta, crna, crvena i naranžasta.

 

Ovaj digitalni sat proizvela je firma Kibardin Design. Sa ovim satom postiže se futuristički izgled enterijera. Idite u korak sa vremenom.

 

Domine, kao igra, su postale inspiracija za dizajnera ovog modela sata.

 

 

Ako ste ljubitelji knjiga ili pak matemačkih formula i jednačina, onda će ovi modeli biti pravo rešenje za vas.

 

Atmosfera prirode i ptičica na grani, vešto su preneti na zidni sat, tako da predstavlja mali projekat na vašem zidu.

Ukoliko želite da u svakom momentu znate koliko je sati u svim vremenskim zonama, ovo je pravi primerak za vas.

 

Igra senki na vašem zidu, može izgledati ovako.

  

Ovako može izgledati budilnik na vašem zidu.

 

Sat koji prikazuje vreme pomoću slova.

 

 

Vešto osmišljen zidni sat je odlična fokusna tačka na vašem zidu.

 

 

 Vreme je ono što moramo uraditi u jednom trenutku. Ne možemo biti organizovani bez vremena, i satovi su ti koji nam pokazuju vreme i pomažu nam da shvatimo da vreme radi, i ne čeka nikoga. Nadam ste da ste uživali u ovom prilogu, i da ste našli ideju kako bi zidni satovi mogli da krase vaš prostor, ne samo da vam mere vreme.

 

 

 

 

 

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.7 (9 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Lucija Konjević

Apsolvent odseka za preradu drveta na Šumarskom fakultetu u Beogradu, usmerenja za projektovanje nameštaja i enterijera. Moj vodič su jednostavnost i odmerenost.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.