Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Zasladite Vaš dom

Moderni minimalistički dizajn ponekad ume da bude hladan. Evo jednog koji to nije nikako.

Svi se sećate priče o Ivici i Marici, i o kući od slatkiša u kojoj živi zla veštica. Osim što je sama kuća napravljena od slatkiša, ni enterijer ne odskače od eksterijera. Priznajte da nije loša ideja da Vam nameštaj bude od čokolade, bombona i ostalih omiljenih slatkiša. Naravno, to baš nije izvodljivo, ali dovitljivi dizajneri našli su rešenje čak i za ovaj problem.

Sweet seating

Sweet seatingSweet seating

Holandski dizajner Sander van der Haar dizajnirao je kolekciju pod nazivom “Sweet Seating” što u prevodu znači slatko sedenje. Kolekcija obuhvata sofu, stolice, klupe i jastuke, koji podsećaju na slatkiše. Napravljeni su od drveta i presvučeni penastom gumom.

Sweet seatingSweet seating

Sweet seatingSweet seating

Sander van der Haar radi za firmu “Spell”, a u ponudi ove firme mogu se naći i jastuci “Napoleon” koje je dizajnirala Eva Nip, koji su takodje u obliku bombona. Ovi jastuci izradjeni su od kože, i oni se mogu iskoristiti da upotpune doživljaj u enterijeru koji ima “Sweet Seating” nameštaj.

NapoleonNapoleon

Ovi komadi nameštaja, mogu se naći u različitim bojama, kako bi se lako uklopili u svaki enterijer.

Sweet seatingSweet seating

Sweet seatingSweet seating

Sigurna sam da će Vam ova ideja bar zagolicati maštu, i vratiti Vas bar na trenutak u dane detinjstva, kad su nam jedine brige bile da li ćemo dobiti neki slatiš pre ručka.

Sweet seatingSweet seating

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 3.8 (6 votes)
Sviđa mi se!
Reference:

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.