Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Zasladite Vaš dom

Moderni minimalistički dizajn ponekad ume da bude hladan. Evo jednog koji to nije nikako.

Svi se sećate priče o Ivici i Marici, i o kući od slatkiša u kojoj živi zla veštica. Osim što je sama kuća napravljena od slatkiša, ni enterijer ne odskače od eksterijera. Priznajte da nije loša ideja da Vam nameštaj bude od čokolade, bombona i ostalih omiljenih slatkiša. Naravno, to baš nije izvodljivo, ali dovitljivi dizajneri našli su rešenje čak i za ovaj problem.

Sweet seating

Sweet seatingSweet seating

Holandski dizajner Sander van der Haar dizajnirao je kolekciju pod nazivom “Sweet Seating” što u prevodu znači slatko sedenje. Kolekcija obuhvata sofu, stolice, klupe i jastuke, koji podsećaju na slatkiše. Napravljeni su od drveta i presvučeni penastom gumom.

Sweet seatingSweet seating

Sweet seatingSweet seating

Sander van der Haar radi za firmu “Spell”, a u ponudi ove firme mogu se naći i jastuci “Napoleon” koje je dizajnirala Eva Nip, koji su takodje u obliku bombona. Ovi jastuci izradjeni su od kože, i oni se mogu iskoristiti da upotpune doživljaj u enterijeru koji ima “Sweet Seating” nameštaj.

NapoleonNapoleon

Ovi komadi nameštaja, mogu se naći u različitim bojama, kako bi se lako uklopili u svaki enterijer.

Sweet seatingSweet seating

Sweet seatingSweet seating

Sigurna sam da će Vam ova ideja bar zagolicati maštu, i vratiti Vas bar na trenutak u dane detinjstva, kad su nam jedine brige bile da li ćemo dobiti neki slatiš pre ručka.

Sweet seatingSweet seating

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 3.8 (6 votes)
Sviđa mi se!
Reference:

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.