Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Vodeni zid

Ako tražite način da u vaš enterijer unesete svežinu, vedrinu i opuštajuću atmosferu, ne postoji ništa bolje od fontane ili vodenog zida.

Nije važno da li gradite kuću ili samo adaptirate stan samo je važno da pronađete odgovarajući model i prepustite se uživanju. Svako ko je u potrazi da u svoj dom unese malo luksuza i elegancije uskoro će shvatiti da je ova investicija pun pogodak. Ako planirate da u poslovni porostor unesete malo relaksacije, najbolje bi bilo da to bude konferencijska sala ili neki deo ulaznog hola ako to prostor dozvoljava. A sto se tiče oblika, dizajna, dimenzija, mogućnosti su beskonačne, kao i vaša mašta. Ugradnjom vodenog zida imate višestruku korist, pored umirujućeg efekta, voda koja klizi  po staklu, sa sobom odnosi prašinu i prljavštinu iz vazduha, pa čak i duvanski dim, tako da vodeni zid ima efekat filtriranja vazduha. U zimskim danaima kada se prostorije greju, a vazduh je suv, iz vašeg vodenog zida će isparavati voda i vlažiće vazduh.

Postavićete sebi pitanje gde smestiti vodeni zid? A odgovor može biti: na podu, na sredini prostorije, pored zida ili na zidu. Većina njih se radi sa okvirom od nekog materijala  sa staklom, a materijali mogu biti bakar, mermer, kamen, nerđajući čelik, akril itd. Vodeni zid može poslužiti kao paravan između dve prostorije. Primene vodenog zida su velike, a takođe i modeli, zato pogledajte sledeće primere koje smo vam pripremili, izaberite i slobodno uživajte...

 

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.8 (15 votes)
Sviđa mi se!
Reference:

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Re: Vodeni zid

Prelepo izgleda. Najviše mi se svidja varijanta lomljeni kamen, deluje dosta prirodnije za razliku od materijala kao što je staklo.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.