Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Viseća polica- uradi sam

Da li se i vama dopadaju ove police? Danas ćemo vam pokazati kako uz malo veštine i odabranog materijala možete sami ovako nešto da napravite. Budite kreativni.

Evo za početak šta vam je potrebno od materijala:

Kanap dužine 8 do 10 m, oko 2 cm debljine, možete ga naći u specijalizovanim prodavnicama ili na većim pijacama.

Drveni tiplovi- imate gotove već isečene, a možete ih kupiti u komadu tako da ih posle sami isečete na dimenziju koja vam odgovara, a to je oko 5 cm.

Daske koje su potrebne za police bi trebalo da budu oko 70 x 30 cm, 4 komada od suvog drveta.

Farba za drvo i pribor za farbanje, ako želite da bude u nekoj određenoj boji.

Prvi korak- pripremite daske. Izbušite 4 dovoljno široke rupe kako bi kanap nesmetano prolazio. Drugi korak- pomoću oštrih makaza isecite prethodno izmerene komade kanapa.

Pogledajte sliku dobro i videćete da su to dva dugačka komada. Kada ste provukli kanap, vežite čvrste čvorove na krajevima, a pošto ste izmerili prostor između polica, provucite kroz kanap male tiplove kako bi police stajale potpuno horizontalno.

Sada je vreme da nađete metalnu kuku, ali dovoljno veliku kako bi mogla da drži celu vašu policu sa svim sitnicama koje će je krasiti.

Ovakva polica je pogodna kako za dnevni boravak, tako i za dečiju sobicu ili možda kancelariju za odlaganje knjiga i časopisa.

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.9 (24 votes)
Sviđa mi se!
Reference:

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.