Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Vaša omiljena boja je...

... nebo plava, kapućino, boja peska ili... Pronađite svoju omiljenu boju i pogledajte gde se najbolje uklapa i sa kojim bojama se slaže.

"Plava laguna", intenzivna plava pogodna za odabrane zidove ili detalje. Odlično se uklapa sa papajom.

Boja kašmira, delikatna bež boja, krem ili prljavo bela uklapa se u svaki ambijent i daje mu mekoću poput kašmira.

Tamno ljubičasta, trenutno vrlo popularna boja. Boja koja daje snagu. Posebno se njena lepota ističe u kombinaciji sa bojom peska. Nemojte preterivati sa ovom bojom...

Kapućino, krem boja do sivkasto braon. Osvežavajuća boja koja sigurno obezbeđuje udobnost u kojoj god da se prostoriji našla.

Boja sleza, bledo roze ili san svake princeze... Nije samo predviđena za sobe za devojčice, možete je kombinovati i u ostalim delovima stana.

Trendi boja je boja papaje, crvenkasto, žućkasto narandžasta. Podseća na miris leta, voćne osvežavajuće sladolede i mediteranske večeri. Uživajte u ovoj boji... savršena je za sva godišnja doba i sve vrste zidova.

Dinja, nežna žuta boja, pogodna za većinu prostorija. Donosi dobro raspoloženje, provereno...

Čokolada braon, topla, boja koja budi dobro raspoloženje, širi udobnost i prijatnu atmosferu. Idealna za dnevnu sobu.

Sveža zelena, boja paprati. odlična kao akcenat u na primer mračnom hodniku. Koristite je na manjim površinama.

Tamno crvena boja i boja cigle je topla i prijatna, privlači pažnju i podiže raspoloženje u celoj prostoriji.

Biserno bela, elegantna i uzdržana, možda i hladna. Kombinujte je sa drugim bojama...

Vatrena, ljuta papričica. Pogodna kao akcenat na svim zidovima, može se kombinovati sa mnogim bojama...

Boja peska, omiljena boja mnogih... Odgovara skoro svakom enterijeru, ova nežna boja se može kombinovati sa mnogim bojama.

Provansa... Mirisna polja lavande... Boja lavande ili svetlo ljubičasta je vrlo nežna i umirujuća boja. Obojite spavaću sobu i opustite se. Koristite je kao osnovni ton ili kao akcenat.

Savana... Topla boja koja će vam doneti osećaj sigurnosti. Zemljani ton najbolje pristaje prostranim sobama. Može se kombinovati sa svim tonovima bež boje.

Nebo plava, popularna boja za spavaće sobe, jer je smirujuća i oslobađajuća. Odlično će se uklopiti sa "plavom lagunom".

Sumrak... Boja tamno ljubičastog tona. Jedan ili dva zida će biti sasvim dovoljno da se oboje u ovu divnu elegantnu boju. Odlično se slaže sa bež tonom i biserno belom.

http://www.schoener-wohnen.de/einrichten/wohnen-mit-farben/205460-das-sind-die-schoener-wohnen-trendfarben-22.html#show

 

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.9 (20 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.