Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Uživanje u malom prostoru sa stilom

Ukoliko izaberete pravog dizajnera, može vam priuštiti zadovoljstvo da u maloj kvadraturi uživate podjednako lepo kao da vas stan ima mnogo kvadrata, a da bude funkcionalan, aktuelan i stilski odgovara vremenu u kojem živite.

Pravilo da što je stan veći to je i lepši ne mora uvek da važi. Apartman u Ukrajini, dizajnerskog tima Grits Creative Group, ima samo 40 m2 ali sasvim dovoljno prostora za jednu mladu i kreativnu porodicu. Pojedini komadi nameštaja inspirisani su šezdesetim godinama kao što su stolice u malom random delu dnevnog boravka. Kuhinja je zatvorena delom pregradnim zidom i tako odvaja trpezarijski i kuhinjski deo od dnevnog. Velika staklena pregrada odvaja spavaći deo od dnevnog ali vizuelno ne smanjuje prostor, što je u ovom slučaju najvažnije.

Drugi apartman ima takođe oko 40 m2 i delo je dizajnera Antona Sevastyanova. A vlasnik je mladi čovek čija su interesovanja sport, muzika i fotografija. Svetao i otvoreni porstor opremljen je u minimalističnom stilu i odaje utisak većeg prostora nego što zapravo jeste. Drvo sa izraženom teksturom i bela cigla daju osećaj topline doma.

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 5 (7 votes)
Sviđa mi se!
Reference:

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Re: Uživanje u malom prostoru sa stilom

Slike su izmesane.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.