Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Uredite stan po Feng šui savetima za sreću u ljubavi

Osobe koje praktikuju Feng šui veruju kako je najbolji način za privlačenje ljubavi u život napraviti promenu u okolini koja nas okružuje.

Jedna od najuspešnijih primena odnosi se na čuda u poboljšanju braka. On može oživeti odnos među supružnicima, dovesti nove prijatelje u dosadan i usamljenički život i energizovati šanse za venčanje onima koji su sami i tragaju za partnerom.

Jugozapad je vrlo važan sektor kada je uređenje stana vezano za ovu temu. Ukoliko živite u stanu, postoji nekoliko odličnih metoda za pojačavanje energije u na jugozapadu kako biste privukli sreću u ljubavi.

Portret sa srećnim članovima porodice postavite na zid dnevne sobe koja se nalazi u jugozapadnom sektoru, ili na zid sa koga će članovi porodice gledati ka tom delu sobe. Ukoliko bilo gde okačite slike sa srećnim licima vaše porodice to će svakako biti dovoljno da stvori pozitivne vibracije za sve ukućane koji će se smešiti  i biti srećni. Pažljivo promotrite šta se od umetničkih radova nalazi na vašim zidovima. Kada se okružite fotografijama, slikama ili skulpturama solo osoba, postepeno ćete prilagoditi sebe toj viziji. Zamena takvih slika sa srećnim parovima učiniće vas otvorenijima za ljubav.

Postavite kristale i svetlo u jugozapadni deo dnevne sobe. Kristal će stvoriti neophodnu energiju za aktiviranje jugozapada. Kristali koji se koriste u feng šui svrhe treba da budu dobro osvetljeni bar tri sata u toku dana. Preporučljivo je kupiti lampu koja ima kristalni abažur ili neki kristalni deo.

Izbacite televizor iz spavaće sobe. Ništa ne ubija romantiku kao kasno-noćno gledanje televizora. Ako imate problema sa spavanjem, pokušajte s čitanjem ljubavne poezije ili romana. Na taj način će vaša podsvest kreirati virtualni ljubavni magnet.

Smanjite veličinu kreveta.Spavanje na velikom krevetu neće podstaći intimnost. Investirajte u novi krevet nešto manjih veličina, želite li pronaći ljubav svog života. Ako to niste u mogućnosti potrudite se ubaciti jastučiće koji će bar malo smanjiti slobodan prostor na krevetu. Pazite da vam krevet nije naslonjen na zid. Naslonite li krevet na zid, na taj način ćete sprečiti sve šanse za ulazak ljubavi u život. Krevet razmestite tako da ima dovoljno mesta prolazak oko njega sa svih strana. Pre nego što uspete obići oko njega, u krevet će ušetati ljubav.

Tople boje poput ružičaste ili crvene značajno će oživeti vaš ljubavni život. Nežnije nijanse poput roze, pastelne nijanse ljubičaste, privući će nežnog partnera, dok će tamnije boje poput narandžasto-crvene, privući partnera koji će otkriti vašu strastvenu i pustolovnu stranu.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.1 (17 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.