Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Unikatna trpezarija

Pri samoj pomisli na unikatne stvari, nema osobe koja ne želi da ih ima u svom vlasništvu. Trpezarija je često jednobojna prostorija, sa stolom za ručavanje.Do sada, je bilo tako, posle ovog teksta više ne.

Pri samoj pomisli na unikatne stvari, nema osobe koja ne želi da ih ima u svom vlasništvu. Trpezarija je često jednobojna prostorija, sa stolom za ručavanje, i nema puno maštovitosti pri njenom uređenju. Do sada je možda bilo tako, ali posle ovog teksta neće biti ravnodušnih.

Da li ste poželeli promene u vašoj trpezariji, a ne znate šta je ono što vam može pomoći da unapredite njen izgled. Dobro rešenje su stolovi u boji. Odavno smo prevazišli stolove u boji drveta i one u crnoj boji, sada su trend oni u jakim bojama. Divno se uklapaju uz sve, i vrlo su originalni. 

Ako ste dovoljno smeli za nove i originalne trendove, onda morate za vašu trpezariju nabaviti zaniljive lustere. Možete ih kupiti ili biti sami svoj  majstor, svejedno je, važno je da na kraju budete zadovoljni. Jedino o čemu morate povesti računa, je da ukoliko sami kreirate, materijali budu nezapaljivi kako ne bi doveli do nevolje.

Umetničke duše mogu čak i u ovoj prostoriji pokazati svoj talenat. Možete na zidovima napraviti pravu malu izložbu svojih fotografija. Mada ukoliko ste za malo svedenije kombinacije izaberite foto tapete koje ćete vrlo lako uklopiti uz svaki stil namešaja.

Stolice za sedenje, takođe mogu imati unikatan izgled uz malo truda. Mogu se farbati, pa čak i oslikati. Ukoliko se odlučite za ove savršene stolice, ne preterujte sa mnogo drugih detalja, poput zidova u jakim bojama, jer nećete dobiti efekat kakav ste želeli. 

Celi svoj život težimo ka tome da budemo svoji i jedninstveni, prepoznatljivi po nečemu. Neka vaša trpezarija bude ono na čemu će vam mnogi zavideti.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 5 (6 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Miljana

Rodjena u Paracinu,zavrsila Skolu mode i lepote u Nisu.... Zaljubljenik u dizajn enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.