Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Ukrasi za baštu

Ukrasi u vrtu će dati onakvo obeležje kakvo vi izaberete, ali morate dobro paziti da njihove proporcije i položaj budu u skladu sa svim ostalim elementima.

Saksije, žardinjere... Veliki je izbor, ali ćete vi možda želeti nešto posebno.

Staklo, plastika, polivinil prikladni su materijali za saksije, jer su dosta lagani, a proizvode se u raznim bojama. Biljke se najviše ističu u belim, žućkastim i smeđim loncima. Takve su boje takođe prikladne za terase i vrtove na krovu. Proizvode se uglavnom sa tanjirićima u kojima se zadržava voda od zalivanja.

Betonske žardinjere su teške pa ih deca u igri ne mogu prevrnuti...

Glineni lonci, glatki ili ukrašeni, s vremenom se osipaju ali su i dalje jedno od najboljih i najjeftinijih rešenja. Na sunčanim prostorima brzo se isušuju.

Korita i posude od kamena izgledaju lepo u seoskom vrtu, posebno kad nisu sasvim novi. Najlepši su kada se na njima pojavi i mahovina.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.7 (16 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.