Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Ukrasi za baštu

Ukrasi u vrtu će dati onakvo obeležje kakvo vi izaberete, ali morate dobro paziti da njihove proporcije i položaj budu u skladu sa svim ostalim elementima.

Saksije, žardinjere... Veliki je izbor, ali ćete vi možda želeti nešto posebno.

Staklo, plastika, polivinil prikladni su materijali za saksije, jer su dosta lagani, a proizvode se u raznim bojama. Biljke se najviše ističu u belim, žućkastim i smeđim loncima. Takve su boje takođe prikladne za terase i vrtove na krovu. Proizvode se uglavnom sa tanjirićima u kojima se zadržava voda od zalivanja.

Betonske žardinjere su teške pa ih deca u igri ne mogu prevrnuti...

Glineni lonci, glatki ili ukrašeni, s vremenom se osipaju ali su i dalje jedno od najboljih i najjeftinijih rešenja. Na sunčanim prostorima brzo se isušuju.

Korita i posude od kamena izgledaju lepo u seoskom vrtu, posebno kad nisu sasvim novi. Najlepši su kada se na njima pojavi i mahovina.

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.7 (16 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.