Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Ugaoni radni stolovi

Radni ili pisaći stolovi u dečjim sobama su neizostavan komad nameštaja.

Za radnim stolom deca uče i igraju se i provode dosta vremena. To je razlog da se pri nabavci radnog ili pisaćeg stola obrati pažnja na njegov kvalitet i udobnost. Ako ima prostora poželjno je da pisaći sto ima i određeni broj fioka u koje će se spremiti pribor. A vrlo često je potrebno još malo mesta kako bi se smestio računar. Kada je prostor mali, a sve ovo što smo nabrojali treba upakovati, idealno rešenje su ugaoni radni stolovi. Pogledajte šta smo vam pripremili i neka vam neki od primera koji slede posluže kao inspiracija.

Moderni dizajn, dobra kombinacija boja odličan je izbor za tinejdžersku sobu.

Ugaoni radni sto napravljen od jednostavne ploče u željenom obliku i metalnim nogama koje se lako montiraju. Kombinovan je sa policama, plakarom ili komodom.

Neiskorišćeni ugao u stanu idealno je mesto za radni sto i police.

Klasični radni stolovi za ugao malih dimenzija mogu lako da se naprave...

Nije baš klasičan ugaoni sto, ali je interesantnog oblika, naravno ako za tako nešto ima dovoljno prostora u sobi.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.9 (7 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.