Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Ugaoni radni stolovi

Radni ili pisaći stolovi u dečjim sobama su neizostavan komad nameštaja.

Za radnim stolom deca uče i igraju se i provode dosta vremena. To je razlog da se pri nabavci radnog ili pisaćeg stola obrati pažnja na njegov kvalitet i udobnost. Ako ima prostora poželjno je da pisaći sto ima i određeni broj fioka u koje će se spremiti pribor. A vrlo često je potrebno još malo mesta kako bi se smestio računar. Kada je prostor mali, a sve ovo što smo nabrojali treba upakovati, idealno rešenje su ugaoni radni stolovi. Pogledajte šta smo vam pripremili i neka vam neki od primera koji slede posluže kao inspiracija.

Moderni dizajn, dobra kombinacija boja odličan je izbor za tinejdžersku sobu.

Ugaoni radni sto napravljen od jednostavne ploče u željenom obliku i metalnim nogama koje se lako montiraju. Kombinovan je sa policama, plakarom ili komodom.

Neiskorišćeni ugao u stanu idealno je mesto za radni sto i police.

Klasični radni stolovi za ugao malih dimenzija mogu lako da se naprave...

Nije baš klasičan ugaoni sto, ali je interesantnog oblika, naravno ako za tako nešto ima dovoljno prostora u sobi.

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.9 (7 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.