Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Tende

Tende na najlakši, a ujedno i na najjednostavniji način pružaju efikasnu zaštitu od sunca i UV zračenja.

Tende na najlakši, a ujedno i na najjednostavniji način pružaju efikasnu zaštitu od sunca i UV zračenja. U ovim vrelim letnjim danima, svi koji su u mogućnosti oslanjaju se na klima uredjaje. Ukoliko Vam sunce sija direktno u sobu, klima će pomoći da rashladite prostoriju, ali čim je ugasite, temperatura će se povećati.

TendeTende

Ukoliko imate tendu na terasi (kroz koju sunce prodire u sobu), sunčeve zrake zadržaćete izvan nje, i tako ćete omogućiti da prostorija ostane duže hladna. Takodje, sunčevi zraci neće grejati direktno pod i zidove terase, čime opet doprinosite održavanju niže temperature. Pored toga što štiti od nepoželjnog sunčevog uticaja, tende štite i od kiše.

TendeTende

Osim funkcije zaštite od sunca i kiše, tende danas imaju i estetsku funkciju jer se mogu naći u raznim kombinacijama boja i sa različitim mehanizmima.  

TendeTende

Tende

Postavljanjem tendi na terase i balkone, učinićete taj prostor prijatnijim za boravak. Osim što ćete napraviti prijatnu hladovinu, zaštitićete se od pogleda komšija tako dobiti na privatnosti. Takodje, tende mogu da se koriste i u kućama, da bi se zaštitio prostor pored zida ako su tu postavljeni sto i stolice za relaksaciju.

TendeTende

TendeTende

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.4 (16 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.