Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Tabure umesto stočića

Kada kažemo dnevna soba, prva misao vezano za nameštaj nam je garnitura, stočić i tv. Najlakši način da nešto učinite drugačijim, a opet praktičnim, jeste da umesto stočića postavite tabure.

Tabure može biti iz kolekcije već postojeće garniture, ili možete iskoristiti nešto potpuno drugačiji (sve dok se on uklapa u enterijer). Bilo da je on tapaciran, od mebl štofa ili kože, na njega ćete moći da odložite potrebne sitnice, ili da jednostavno ispružite noge nakon napornog dana.

TabureTabure

Obzirom da on nije čvrst kao stočić, možete na njega postaviti debelo staklo, ili jednostavno neki lep poslužavnik.Ne morate se pridržavati standardnih dimenzija. Neka bude veći, ili spojite više manjih, efekat će biti nerovatan.

TabureTabure

Kožni tabure

Možete koristiti razne boje kože, izabratii da bude ravna zategnuta koža, ili nešto malo tradicionalniji stil, da ima dugmad po površini. Bilo da mu se vide drvene noge ili ne, ovaj tabure kombinujte sa drvenim poslužavnikom i dobićete savršen sklad.

TabureTabure

Tapaciran tabure

Tabure možete potpuno tapacirati nekim zanimljivim mebl štofom po želji, u jednoj nijansi, sa šarama, kako god da se Vama svidja. Kao i kod kožnog i na ovaj tabure možete postaviti ukrasnu dugmad.

TabureTabure

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.6 (9 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.