Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Stolice u obliku slova

Evo još jednog kreativnog načina da dekorišete stan ili kuću pomoću slova i reči.

Slova i reči su nešto sa čime se susrećemo svaki dan. Možda ne obraćamo veliku pažnju na njih dok ih izgovaramo, ali evo nekih primera gde sigurno neće proći nezapaženo.

Stolicu Dharma Lounge je dizajnirala “Palette Industry”. Izradjena je od reči: Stoj, Zaboravi, Diši, Priznaj i Posmartaj.

Alphabet

"Alphabet Chair" je predivna stolica/skulptura napravljena od bronze. Sadrži sva slova abecede, a svako slovo je drugačije teksture. Kreator ove stolice je Sara Peterson. Možete videti neke od tekstura koje su korišćena za pojedinačna slova.

Bronza

patern

Stolice sa visokim naslonom napravljene su od recikliranog aluminijuma. Kao što vidite, nekad su to bili saobraćajni znakovi.

Znakovi

Eric Ku je napravio stolicu na rasklapanje od reči chair, što prevedeno sa engleskog znači stolica. Svaki deo stolice prestavlja jedno slovo.

Chair

Ana Zago dizajnirala je sledeću stolicu. Takodje u obliku slova, napraljena od listova kartona koji su slepljeni zajedno i prekriveni krznom.

Krzno

Dizajneri iz SanSanserif Creatius napravili su stolicu od 100% biorazgradivog kartona, koja se pritom može razvući tako da na njoj može sedeti više ljudi odjednom.

d

Roeland Otten dizajnirao je ove stolice za decu.

a-z

TABISSO je napravio stolice u obliku svih slova abecede, kao i u brojevima od 0-9. Dostupne su u raznim bojama i materijalima. Da bi upotpunili kolekciju, napravili su i lampe u obliku znakova interpunkcije, kao i svih pomoćnih znakova koji se mogu naći na tastaturi.

you

Takodje postoje stolice koje slova i reči sadrže na svom naslonu.

Naslon

Kao dobra ideja pokazao se i običan print sa rečima ili slovima.

Print

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.8 (6 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.