Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Spavaća soba u potkrovlju

Da li je neko od ovih potkrovlja po vašem ukusu?

Potkrovlja su najomiljeniji deo enterijera za stanovanje iako mi nije baš najjasnije šta je tu toliko izazovno, pa taj popularan prostor mnogi biraju i kao jedino mesto za stanovanje.

Projektovanje, uređenje potkrovlja uvek je izazov za projektanta. Taj jedinstveni prostor ispod krova često daje mnogo mogućnosti da se uredi jedan atraktivan i svestran prostor. Ako planirate da se uselite u ovakav prostor ili već stanujete u potkrovlju, a možda želite da ga preuredite, pre nego što donesete neku posebnu odluku, pogledajte par primera koje smo pripremili za vas. Pogledajte ideje za spavaće sobe u potkrovlju.

http://freshome.com/2011/12/01/39-attic-rooms-cleverly-making-use-of-all-available-space/

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.3 (3 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.