Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Savršen spoj arhitekture i dizajna- Hotel Kameha Grand Zürich

Impresivna arhitektura, vanredan enterijer i iznad svega pažljivo i prijatno osoblje karakterišu ovaj ciričški hotel.

Marcel Wanders, jedan od dvojice umetnika koji potpisuju enterijer, je genije koji radi za prestižnu kuću LH&E group. On je nekonvencionalni dizajner enterijera, čija je pozitivna energija oživela impresivne kompozicije novim oblicima i bojama. Kameha Grand Bonn je najbolji primer toga.

Sebastian Knorr, koautor ovog dela, je generalni direktor jedne od najvećih američkih arhitektonskih kuća. Impozantna umentička struktura koju je stvorio odlikuje se veoma složenim tehnološkim rešenjima. Kameha Grand Zürich spektakularan je primer njegovog stvaralačkog uma.

Na šarmantan, pomalo hirovit način u dizajn soba i apartmana utkano je upravo ono što karakteriše Švajcarsku, zemlju koja proizvodi najbolju čokoladu i uspešne poslovne ljude. Vrata od kupatila su u obliku čokolade, dok kvaka podseća na ručicu od sefa.

Postoji i nekoliko tematskih aparmana kao što su apartman sa stolom za rulet, apartman sa stolom za bilijar, apartman u kome vlada spokoj sa prigušenim svetlom, mirisnim svećama i prostirkom za jogu. Zatim apartman sa ogromnim ogledalom i garderobom kroz koju se možete komotno šetati, kao za filmske zvezde. Časovničarski aparman i apartman sa trakom za vežbanje su takođe vrlo neobičan primer.

Izvor: Travel Magazine, www.kamehagrandzuerich.com

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.8 (4 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.