Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Sanduci za posteljinu

Sanduk za posteljinu je dobar način da ulepšate spavaću sobu, a pritom odložite stvari koje ne želite da budu na vidnom mestu.

U modernom životu, kada imamo isuviše malo vremena za sebe zbog kojekakvih obaveza, trudimo se da prostor u kome živimo ne opterećujemo nepotrebnim stvarima, kako nam cišćenje ne bi oduzelo previše vremena. Zbog toga, često enterijeri nemaju dovoljan broj akcenata i detalja koji odaju topao i prijatan izgled. Da bi ste uneli duh ranijih vremena u spavaću sobu, nabavite sanduk za posteljinu.

sanduk za posteljinusanduk za posteljinu

Njega možete postaviti u podnožje kreveta, iznad uzglavlja, ili na bilo koje drugo mesto u spavaćoj sobi gde mislite da će obogatiti prostor. Ukoliko je on tapaciran ili na njega postavite neki jastučak, poslužiće Vam i kao mesto za sedenje dok se presvlačite.

sanduk za posteljinusanduk za posteljinu

Što se tiče dizajna, na raspolaganju Vam je veliki broj opcija. U zavisnosti od stila uredjenja sobe, izaberite sanduk u skladu sa njim. Ako želite da postignete starinsku, romantičnu atmosferu, rustičan sanduk izradjen od punog drveta je pun pogodak. Ako je Vaša soba u “seoskom” stilu, rustičan sanduk će se lepo uklopiti. Za minimalističke sobe najbolje rešenje su sanduci čistih i oštrih linija.

sanduk za posteljinusanduk za posteljinu

Osim posteljine, u ovim sanducima možete držati neke dragocenosti, dečje igračke ili bilo šta drugo za šta mislite da je pogodno. Ne morate čak ni kupovati sanduk koji je posebno za ovu namenu, već ako imate neki stari sanduk, možete ga restaurirati i prilagoditi ovoj svrsi.

sanduk za posteljinusanduk za posteljinu

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.5 (10 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.