Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Sam svoj majstor

Kada vam dosadi stari nameštaj ili ste nasledili bakin, a on vam se ne uklapa u enterijer i nemate dovoljno novca da kupite novi, pronadjite neke od ideja za restauraciju i napravite unikate samo za vas

Ako u kući svakodnevno gledate neki komad nameštaja koji ne odgovara vašem enterijeru, krajnje je vreme da zasučete rukave i uz malo truda i volje restaurirate bakin kredenac, sto, stolicu.

kredenac

Biće potrebno da malo isprljate svoje ruke šmirglanjem, lakiranjem, bajcovanjem i raznim bojama, ali će te krajnjim rezultatom biti veoma zadovoljnim.

kina

Ako niste vešti u oslikavanju, možete primeniti i tehniku lepljenja isečka iz novina ili stripova na drvene delove pa da prelakirate ili da obložite nekim dekorativnim tekstilom, kao i da samo upotrebite više boja u farbanju.sareno

Stare komode i noćne ormariće na kojima je već otpala farba, polu skinuta ili izgrebana, mogu izgledati vrlo atraktivno i simaptično, ako ih dobro iskoristite, a kao zaštitu od daljeg grebanja ih samo prelakirate.

staro

Ako na nekim delovima nameštaja fale frontovi, stranice ili ručke zamenite ih nekim drugim originalnim materijalima koje imate pri ruci u kući, a koje ste pripremali da bacite.

metal

 

Neke neiskoristive ambalaže ili stare predmete možete refabrikovati i dati im novu namenu i veliku upotrebljivost.

paletes

Evo još nekih ideja koje možete da upotrebite...

sve

s

Ako nemate posle ovoga dovoljno kreativnosti ili mogućnosti, neke od komada možete pronaći u salonima nameštaja poznatih kompanija koji su posao uradili umesto vas, ali za sve to moraćete da izdvojite dovoljnu sumu novca.

 

 

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.8 (30 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Jovana Cvetković

Bavim se projektovanjem nameštaja i dizajnom enterijera, kao i na istraživanju višefunkcionalnog nameštaja. Počnite da razmišljate "višefunkcionalno" i rešićete problem sa viškom sadržaja u vašem domu.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.