Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Praznični DEKOR U zadnji ČAS

Ubrzani životni tempo ne dozvoljava nam da posvetimo dekorisanju dovoljno vremena. Poslušajte kako dizajneri širom sveta brzo i jednostavno dekorišu dom!

U cilju da vam pomognemo da što bolje i lakše dekorišete svoj dom za praznike, istražili smo i iskustva vrhunskih dizajnera sveta u dekorisanju doma za praznike.

Nate Berkus: preporučuje da svoje novogodišnje dekoracije nabavite u antikvarnicama i vintidž prodavnicama, umesto u tržnim centrima i hipermarketima. „Imam metalnu antikvarnu činiju i zlatnu činiju u obliku pera. Toliko su šik za praznike.“ Inače mogu služiti kao dekorativne činije, a za praznike mogu biti deo servirnog posuđa ili neke ikebane. Takođe predlaže mnogo belih lampica, ona odmah daju prazničnu atmosferu.

Praznični DEKOR U zadnji ČAS Praznični DEKOR U zadnji ČAS

Praznični DEKOR U zadnji ČAS Praznični DEKOR U zadnji ČAS

Jon Call: „Zar ne želite samo da se ušuškate u ovo doba godine, unesite tu ušuškanost i u svoj dom.“ Rasporedite nekoliko činija sa potpurijem kako bi se pozitivna atmosfera osetila u vazduhu. Možete zameniti sijalice onim slabijim žutog svetla kako bi ste stvorili zlatastu boju prostora. Zamenite neutralne dekorativne jastuke onim u jakim bojama i u materijalima poput kašmira, vune ili mohera.

Praznični DEKOR U zadnji ČAS

Praznični DEKOR U zadnji ČAS Praznični DEKOR U zadnji ČAS

Elaine Griffin pravi grozdove od zvona, a povezuje ih kanapom. Na vrh zvonastog grozda stavlja veliku mašnu. Odličan predlog za ulazna vrata.

Praznični DEKOR U zadnji ČAS

Lisa Staprans: Sezonski zeleniš i cveće su odlična ideja, kao npr maslinovo drvo u saksijama i drvo duglazije ispred kuće, a sve to ukrašeno belim lampicama. Isprobajte jednostavne saksije sa crvenim amarilisom i drvetom u centralnim prostorijama vašeg doma. Takođe lepo je imati „drvo sećanja“, drvo sa ukrasima koji pričaju priču o životima ljudi iz vašeg života koji više nisu sa vama, tako možete čuvati sećanje na njih.

Praznični DEKOR U zadnji ČAS Praznični DEKOR U zadnji ČAS

Lindsey Schwartz: Pronađite temu ili specifičan motiv oko koga ćete kreirati dekoraciju. Moja omiljena, zimsko bela, dozvoljava vam da redefinišete svoj dom klasičnom bojom.

Praznični DEKOR U zadnji ČAS

Lauren Geremia: I sam najviše za funkcionalni dekor. Isprobajte prirodne detalje koji mirišu i izgledaju odlično: venac od eukaliptusa, jelka ili grane, zimsko drveće i rastinje. Vreme praznika je idealno da uložite u kvalitetne staklene dekorativne ili funkcionalne komade. Goste impresionirajte receptima za koktele od šampanjca ili kuvanim vinom. Potrudite se da hrana koju spremate bude izuzetno dekorativna.

Praznični DEKOR U zadnji ČAS Praznični DEKOR U zadnji ČAS

David Scott: Ako ste kratki s vremenom, predlažem da stavite zlatne dekorativne kugle u činiju na stolu.

Praznični DEKOR U zadnji ČAS

Sara Gilbane: Nabavim vence od jele rano, utkam u njih pera od pauna ili fazana kao deo dekoracije za Dan Zahvalnosti. Posle dana zahvalnosti, dodam šišarke i grančice crvenih bobica (tradicionalna boja za ove praznike). Posle nove godine zadržim ukrase i vence jer je lepo imati dodir sa prirodom tokom hladnih meseci i dodam belo cveće za akcenat. Bele svetiljke su nepogrešiv detalj koji stvara veselu i prijatnu atmosferu.

Praznični DEKOR U zadnji ČAS

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 5 (2 votes)
Sviđa mi se!
Reference:

Autor: Ana Divac

Dizajner, projektant nameštaja i enterijera, dekorater i autor-saradnik u on-line magazinima. Diplomirani inženjer prerade drveta - projektovanje nameštaja i enterijera. Moto: Funkcija i estetika ne isključuju jedna drugu.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.