Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

"Polka dot" - tačkasti enterijer

Ovog proleća tačke se vraćaju u velikom stilu kako u uredjenju enterijera tako i u dizajnu odeće.

Jedostavne, šik i sofisticirane u isto vreme. Daju mogućnost kombinovanja na najrazličitije načine, u najrazličitijim stilovima. Na Vama je samo da odaberete ono što Vam se najviše dopada.

Zidovi

Najpoznatiji dezen ovih tačkica jeste crno-bela varijanta, kada su sve tačkice jednakih veličina i u pravilmnom nizu. Obzirom da nam moderno doba dozvoljava modifikovanje svih pravila, ni tačkice nisu izuzetak.

Možete iskombinovati razne boje i veličine, pomerati redosled tačkanja kao i umesto obične tačkice možete nacrtati nešto u njoj. Ovakav pristup najbolje je rešenje za zidove, kada se radi na velikoj površini i moguće je lako iskazati kreativnost.

Detalji

Ako ipak volite više da dekorišete detaljima, a da zidove ostavite čistim, tačkice možete uklopiti na različite načine.

Dnevna soba

Možete presvući garnituru, sofu, fotelju, tabure, ma bilo šta što je tapacirano, postaviti tepih, lampe, jastuke itd. sa ovom šarom.

Kuhinja i trpezarija

Ove šare podižu raspoloženje, tako da su primerene za ove dve prostorije. Otvoriće Vam apetit i učiniće da se osećate opušteno.

Kupatilo

Pločice, zavesa za kadu, zidovi, detalji... Ma prosto je previše stvari koje ovde možete uraditi u tačkastom stilu da bi ih nabrajali sve redom.

Spavaća soba

Ako se odlučite da ovu sobu dekorišete u "Polka dot" stilu, vodite računa da ne bude previše napadno kako bi uspeli da se odmorite na kraju napornog dana, a ne da Vas još i soba napada.

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.5 (16 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.