Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Plavi detalji u kupatilu

Plavu boju često poistovećujemo sa vodom, pa samim tim mnogi smatraju da je ona idealna za kupatilo. Da li će biti zastupljeni detalji ili će plava biti dominantna boja, to sami izaberite.

Plavu boju često poistovećujemo sa vodom, pa samim tim mnogi smatraju da je ona idealna za kupatilo. Možete sami birati da li želite da vam plava bude dominirajuća boja ili pak želite samo detalje u toj boji koji će vam osvežiti i ulepšati kupatilo. Izbor je vaš.

Ako niste ljubitelji jakih tonova i više volite da vam kupatilo krase nežne boje, kombinacija nežno plave i bele boje je idealna. Ovo može biti dobro rešenje ukoliko imate malo kupatilo, jer će ga ove boje vizuelno povećati.

Ukoliko neželite da ulažete puno finansija, a ipak želite da promenite nešto u kupatilu, to možete postići farbanjem vrata u plavu boju. To mogu biti ulazna vrata ili vratanca od nekih komoda. Vodite računa da vrata pre farbanja dobro ošmirglate, kako ne bi ostale neravnine i narušile izgled.

Mozaik pločice u kupatilu su apsolutni hit poslednjih godina. Njihovo lepljenje nije nimalo lako, ali je rezultat zaista sjajan. Ove pločice čine svako kupatilo elegantnim. Lake su za održavanje, što je veoma bitno. Možete izabrati iste boje, ali možete kombinovati dve ili tri, što će stvoriti sjajan ehekat. Ako poznajete nekog stručnjaka, od ovih pločica vam može napraviti mozaičnu sliku na zidu , koja će sama po sebi biti detalj za kupatilo.

 Strastveni ljubitelji tamno plave neće odoleti, i ne samo da će poželeti detalje u ovoj boji, već će celo kupatilo stopiti sa njom. Ona je ekstavagantna, međutim postoji neko nepisano pravilo, ne može se koristiti u malim kupatilima, tj. može, ali ga vizuelno smanjuje i zagušuje prostoriju svojom jačinom. Njenu jaćinu možete malo ublažiti, belim sanitarijama, ili nekim svetlim detaljima, zavese...

Vodite račina, plava je vrlo lepa boja, ali ukoliko je previše zastupljena, daje kontraefekat. Možete ekserimentisati sa njom, i uklapati razne detalje uz  nju. Vrlo lepo ide uz žutu, nežno zelenu, pa čak i uz crvenu ukoliko se lepo kombinuje.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 5 (1 vote)
Sviđa mi se!

Autor: Miljana

Rodjena u Paracinu,zavrsila Skolu mode i lepote u Nisu.... Zaljubljenik u dizajn enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.