Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Otvorene ostave

Spremanje stvari na jednostavan i jeftin način- pokažite sve što imate.

Kuhinjski ormari su prirodne izložbene površine, a takođe i praktični spremišni prostor. Ako se porcelansko posuđe na policama redovno upotrebljava na njemu se neće skupljati prašina. Kuhinjsko posuđe se mora osušiti pre odlaganja u ostavu. Zašto ne biste učinili jednim potezom dva koraka i obesili ga direktno na kukice po zidu. Raspored kukica na zidu ostavlja mozaičan utisak.

Praktično rešenje za one koji žive u iznajmljenom ili nameštenom stanu u kome nema dovoljno prostora za odeću. Ova čvrsta i jeftina metalna vešalica može se rastaviti prilikom selidbe. Skupocenu odeću zaštitite pomoću plastičnih vrećica.

Plastična ploča s džepovima za sitne stvari. To je vrlo praktična ostava za predmete koji obično stvaraju metež na pisaćem stolu ili u ladicama. Interesantne pletene korpe ili prazne tegle mogu da vam posluže da pokažete sve što imate...

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.4 (9 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.