Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Organizacija ormara

Ukoliko kad sredite ormar, harmonija u njemu traje samo par dana, evo za Vas par trikova kako da što duže zadržite red u istom.

Organizacija fijoka

Pregradite fijoke koristeći najobičniji karton, i ukrasite dno fijoke papirom za uvijanje poklona (zalepite ga za dno). Svaki deo nek Vam služi za drugu vrstu stvari. Na primer za kaiševe, marame...

organizacijaorganizacija

organizacijaorganizacija

Viseći deo

Da bi ste izbegli gužvanje stvari u prenatrpanom ormaru, nabavite višeredne ofingere. Na njih možete staviti više pari pantalona ili suknji. Ovako organizovano, imaćete više mesta, i neće Vas mrzeti da vraćate stvari u ormar jer za sve ima mesta.

organizacijaorganizacija

Takodje možete iskoristiti prostor ispod police tako što ćete ubaciti klizač i rešetke na koje možete kačiti pantalone ili suknje zajedno sa kravatama, maramama i maiševima.

organizacija

Kravate

Odlična ideja za skladištenje kravata jeste posebno mesto za njih. Možete postaviti držač ili na vrata ormara ili na stranu (držač sa klizačem radi olakšanog prilaženja).

organizacijaorganizacija

Donji veš i čarape

U ovom delu najčešće se javlja nered, jer su ove stvari sitne i dok se pronadje željeni komad lako se sve uneredi. Zato nabavite korpe posebno za gaće i čarape. Kao još bolje rešenje pokazale su se pregrade koje mogu da se kupe već gotove namenjene baš za ovu svrhu. Osim na polici, korpe možete držati ispod dela sa šipkom, na podu, kako bi maksimalno iskoristili ormar.

organizacijaorganizacija

organizacijaorganizacija

organizacijaorganizacija

Kada sve ima svoje mesto, mnogo je lakše pronaći stvari kao i vraćati ih u ormar.

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.6 (23 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.