Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Opremanje kuhinje- posuđe i pribor za kuvanje

Najlepši trenutak u opremanju i nameštanju stana je opremanje kuhinje posuđem i priborom za kuvanje, a posebno onim malim potrebštinama koje će nam biti od koristi svaki dan.

Posle natezanja i poteškoća sa stvarima poput boje i kvaka na vratima, izbor kuhinjskog posuđa i pomagala je prava blagodet. Sve se može izabrati i kupiti odjednom, ali budući da su činije, tiganji i kuhinjski noževi neophodni, biće najpametnije da prvo izaberete taj pribor i da uložite u njega koliko možete. Posuđe za pripremanje i posluživanje raznovrsnih salata i sličnih pojedinosti mogu se kupiti i kasnije. Možda če zahvaljujući tome biti još lepše. Ako se odlučite da vam kuhinju krase posude i galanterija sa potpisom nekog poznatog dizajnera, možete se slobodno odlučiti za Alessi, nećete pogrešiti.

Ketler Pito, delo jednog kalifornijskog arhitekte, može se reći i vajarsko delo i Alessi ketler dobro poznat iz svih kataloga...

Mediteraneo- držač kuhinjske rolne iz 2006. godine i čuvena korpa za jaja Coccodandy, koju možete naći u nekoliko veselih boja.

Kafe mašne, sat za kuvanje jaja, cedilica za citruse i mnogi drugi aparati...

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.8 (9 votes)
Sviđa mi se!
Reference:

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.