Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Opremanje kuhinje- posuđe i pribor za kuvanje

Najlepši trenutak u opremanju i nameštanju stana je opremanje kuhinje posuđem i priborom za kuvanje, a posebno onim malim potrebštinama koje će nam biti od koristi svaki dan.

Posle natezanja i poteškoća sa stvarima poput boje i kvaka na vratima, izbor kuhinjskog posuđa i pomagala je prava blagodet. Sve se može izabrati i kupiti odjednom, ali budući da su činije, tiganji i kuhinjski noževi neophodni, biće najpametnije da prvo izaberete taj pribor i da uložite u njega koliko možete. Posuđe za pripremanje i posluživanje raznovrsnih salata i sličnih pojedinosti mogu se kupiti i kasnije. Možda če zahvaljujući tome biti još lepše. Ako se odlučite da vam kuhinju krase posude i galanterija sa potpisom nekog poznatog dizajnera, možete se slobodno odlučiti za Alessi, nećete pogrešiti.

Ketler Pito, delo jednog kalifornijskog arhitekte, može se reći i vajarsko delo i Alessi ketler dobro poznat iz svih kataloga...

Mediteraneo- držač kuhinjske rolne iz 2006. godine i čuvena korpa za jaja Coccodandy, koju možete naći u nekoliko veselih boja.

Kafe mašne, sat za kuvanje jaja, cedilica za citruse i mnogi drugi aparati...

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.8 (9 votes)
Sviđa mi se!
Reference:

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.