Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Neka vaša trpezarija bude drugačija

Stalno smo u nekoj gužvi, u današnje vreme svi smo obuzeti poslom i raznim problemima, pa često premoreni od svega toga zaboravimo da je porodica nešto najvažnije. Trpezarija je mesto okupljanja, i zato je dekorišimo na originalan način.

Stalno smo u nekoj gužvi, u današnje vreme svi smo obuzeti poslom i raznim problemima, pa često premoreni od svega toga zaboravimo da je porodica nešto najvažnije. Trpezarija je mesto porodičnog okupljanja, mesto koje zrači pozitivnom energijom i zato ona mora biti lepo i udobno uređena. Možemo pobeći od stereotipa i od trpezarije napraviti pravu malu umetničku oazu u kojoj ćemo uživati sa našim najmilijima. Jer trpezarija nije samo prostorija koja služi za obedovanje, već mnogo, mnogo više od toga.

Pustite mašti na volju i uredite trpezariju onako kako vi želite. Pravila ne postoje, važna je originalnost i funkcionalnost. Mnogima trpezariju predstavljaju samo sto i stolice, nadam se da niste jedni od njih, jer dekoracija igra klučnu ulogu u njoj. Zidove trpezarija mogu krasiti razne slike, dekorativne tapete. 

Ako ste umetnička duša a pritom znate i da šijete, možete dekorisati trpezariju veoma originalno. Možete sašiti presvlake za stolice, i kombinovati ih sa drugim predmetima u toj prostoriji. Rezultat će biti savršen. 

Jake boje su kao stvorene za trpezariju. Slobodno se poigrajte bojama, napravite kombinaciju dva kontrasta, i to iskoristite kao veoma dobru dekoraciju. Najbolje je koristiti žutu i crvenu boju, jer one poboljšavaju apetit i zrače pozitivno. 

I posuđe takođe može biti divna dekoracija. Nikada ne žurite kada postavljate sto, već pokušajte da ga ukrasite na najbolji način. Mnogo je lakše i opuštenije jesti u takvoj atmosveri. 

Ako imate mašte i stila, onda nema sumnje da će vaša trpezarija biti divno dekorisana. To je ono najbitnije što je porebno pri njenom uređenju.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.2 (6 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Miljana

Rodjena u Paracinu,zavrsila Skolu mode i lepote u Nisu.... Zaljubljenik u dizajn enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.