Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Nameštaj iz dubine mora

Uz pomoć školjki i njenih sedefnih delova uredite svoj dom kao da sedite na dubini mora. Neka vas svaka školjka podseća na nezaboravne trenutke provedene na odmoru.

Svako od nas je bar jednom vraćajući se sa mora skupljao po plažama i obalama školjke kako bi ih poneo kući da ga podsećaju na lepo provedene trenutke. Zapravo one uvek završe u nekoj kesi, u nekom ćošku ili garaži skupljajući prašinu sve dok ne dodje vreme da ih bacimo.

Evo nekoliko ideja kako ih možete iskoristiti na funkcionalan način, a sa druge strane da ponovo doživite one morske trenutke.

Aksesoari :

Ogledala :

Nameštaj :

 Naravno pored ovog nameštaja koji možete sami da napravite i date mu lični pečat, postoji i onaj fabrički koji se pravi od sedefnog dela školjke i koji je malo ekskluzivniji i skuplji.

Ovakav nameštaj je jako osetljiv i može lako doći do njegovog oštećenja, zato treba voditi računa gde ga postavljate.

Za koji god oblik školjki da se odlučite nećete pogrešiti, a dobićete prefinjen i "nežan" izgled enterijera.

 

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.4 (11 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Jovana Cvetković

Bavim se projektovanjem nameštaja i dizajnom enterijera, kao i na istraživanju višefunkcionalnog nameštaja. Počnite da razmišljate "višefunkcionalno" i rešićete problem sa viškom sadržaja u vašem domu.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.