Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Najlepše dekoracije za proslave u dvoristu

Bliži nam se leto, i mnogi odlučuju da svoja slavlja naprave u dvorištu, i na taj način ga učine lepšim i originalnijim od mnogih drugih. Ako i vi volite ovakve proslave, preporučujemo vam ovaj tekst.

Bliži nam se leto, i mnogi odlučuju da svoja slavlja naprave u dvorištu, i na  taj način ga učine lepšim i originalnijim od mnogih drugih. Ako i vi volite ovakve proslave, preporučujemo vam ovaj tekst jer u njemu možete pronaći mnogo lepih i maštovitih ideja.

U dvorištu možete praviti razne proslave, rođendane, godišnjice, itd . Jedino morate puno obratiti pažnju pri dekoraciji, jer ona ne treba biti kao kada je proslava  u zatvorenom prostoru, već je prilagoditi zelenilu i bašti u kojoj se nalazi. Ono što je takođe bitno je da slavlju date svoj pečat, što znači da ćete ga dekorisati na originalan i maštovit način.

Ako ste pak pristalica malo mirnijih varijanti i onih koje u sebi nose romantiku, onda tako i uredite vaš prostor za slavlje na otvorenom. Predlažemo vam lampione, garniture od ratana, pastelne boje, i mnogo cveća.

Ukoliko ipak volite minimalizam, preporučujemo ga ga primenite za vaša slavlja. Tada vam nije potrebna neka posebna dekoracija već će vam nameštaj i garniture biti dovoljan detalj.

Šta god da slavite, želimo vam sreću, nesvakidašnju  dekoraciju koja će vaše goste ostaviti bez daha, i obezbediti im lep provod.

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.1 (7 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Miljana

Rodjena u Paracinu,zavrsila Skolu mode i lepote u Nisu.... Zaljubljenik u dizajn enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.