Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Najčešće postavljana pitanja o primeni Feng šuija

Odgovore na najčešće postavljana pitanja o primeni Feng šuija možete pronaći ovde...

Kako Feng šui fungcioniše?

Feng šui zagovara življenje u harmoniji sa zemaljskim okruženjem i njegovom energijom kako bi se stvorila povoljna ravnoteža u prirodi. Uči nas i da je atmosfera prepuna nevidljivih, ali moćnih energetskih linija, pri čemu su neke od njih povoljne, a neke opasne. One donose harmoniju ili nesreću, zdravlje ili nezdravost, prosperitet ili siromaštvo. Pametnim aktiviranjem Feng šuija akumulirate povoljne energetske linije.

Da li je neophodno stupiti u kontakt sa majstorom Feng šuija?

Veliki deo Feng šuija može se naučiti veoma lako. Ali kao i kod svake druge profesije ili zanimanja, praktično iskustvo poboljšava rezultate. Shodno tome, poželjno je konsultovati majstore Feng šuija. Problem današnjice predstavlja sve veći broj takozvanih feng šui učitelja čije je znanje plitko i neadekvatno. Stoga, oni koji su se tek nedavno upoznali sa Feng šuijem, trebalo bi da budu pažljiviji kada strance pozivaju u privatnost svog doma. Mnogo je bolje da sami proučavate Feng šui. To nije teško, može biti zabavno, a svakako će vam pružiti mnogo veće zadovoljstvo.

Da li primena Feng šuija zahteva obimno renoviranje doma?

Nikako. Pametni Feng šui majstor će uvek biti u stanju da pronađe najjeftiniji način borbe protiv otrovnih strela ili za aktiviranje dobrog Feng šuija. Postoji tako mnogo dimenzija primene da često nije moguće sve urediti kako treba. Važno je razmišljati zdravim razumom. Često veoma male i suptilne promene pravca sedenja ili spavanja mogu uticati na promenu vaše sreće. Kao što mala promena pravca antene na televizoru može poboljšati sliku, tako je i sa Feng šuijem.

Da li Feng šui uvek funkcioniše?

Da. Ukoliko ga ispravno primenite, uvek će poboljšati kvalitet vašeg života i rada. Ali Feng šui nije magičan lek za sve vaše probleme.

Kako mogu da primenjujem Feng šui bez teorije?

Jednostavni Feng šui se može primenjivati lako, bez obzira na to da li razumete teoriju koja leži u njegovoj osnovi. Nije neophodno da odmah sve razumete, ali kada vas nešto zbuni, pokušajte da o tome dobro razmislite.

Literatura: Lilijan tu

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.5 (6 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.