Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Na staklenim nogama

Unesite refleksiju i senzaciju u svoja moderna kupatila uz pomoć novih i neobičnih staklenih pločica različitih oblika

Nove tehnologije i ideje su donele mnogo mogućnosti u uređenju kupatila. Dizajn staklenih pločica koji varira od zašiljenih na krajevima, mehurastih ili sočivastih daju kupatilu novu i modernu dimenziju.

Italijanska kompanija Vita u svom asortimanu ima pločice koje će od prostora napraviti pravu senzaciju.

Vetrocolor proizvođač je dodao u svoje staklene pločice boju koje čine mala kupatila veoma živopisnim. Pored jarkih boja imaju i one nežnijih koje pružaju jednostavnu eleganciju prostora. Možete staviti samo par pločica na pod ili na zid i one će praviti prelepu refleksiju.

Nezaobilazne dizajnirane pločice od murano stakla su pravi izbor za poslovne prostore, hotelske prostrane dvorane, ali i kupatila u vašem domu.

Northern Lights pločice su ispiracija duginih boja. Pločice koje menjaju boju u zavisnosti na kojoj temperaturi se nalaze. Veliki spektar na pločicama je idealan za one koji žele da im je kupatilo svakog dana različito.

Dok smo ranije imali samo glinene pločice i nepravilne oblike. Sada su se ti oblici pretočili u materijale od stakla, a zadržale prvobitnu formu.

Prve staklene pločice se pojavljuju jos u doba Persije, stare Grčke i Indije. Ove staklene pločice su zadržale motive iz tog doba i sada se proizvode kao mozaične koje mogu prostoru da daju mnogo intenzivniju boju nego obične.

Novi trend se može pripisati novim dostignućima u izradi stakla i njegovim sopstvenim mogućnostima da se prilagodi raznim oblicima.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.6 (13 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Jovana Cvetković

Bavim se projektovanjem nameštaja i dizajnom enterijera, kao i na istraživanju višefunkcionalnog nameštaja. Počnite da razmišljate "višefunkcionalno" i rešićete problem sa viškom sadržaja u vašem domu.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.