Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Multifunkcionalan nameštaj za male prostore

Vrlo fukcionalni višenamenski nameštaj je san svakog zaljubljenika u enterijer. Sa komadima koji mogu lako da se transformišu u urbanom prostoru, učinićemo naš život koji je vrlo užurban, lakšim...

Grafički gledano, savršena kombinacija, boja, oblika, a o funkcionalnosti da ne pričamo. Krevet, sto, sve se vrlo brzo transformiše u jednoj tinejdžerskoj sobi.

Devojčicama je uvek potrebno više prostora za svoje potrebštine. Sa ovim fantastičnim padajućim krevetom, nihove potrebe su potpuno zadovoljene.

Dnevni boravak danju, a spavaća soba noću. Ko bi rekao da mala polica iznad troseda može da se pretvori u ovakoudoban bračni krevet.

Francuski ležaj koji se podiže i spušta sa savremenim uzglavljem....

Prostrana kancelarija razvija se iza zatvorenog kabineta, san svakoga ko radi od kuće, a ima malo prostora.

http://www.home-designing.com/2013/06/multipurpose-furniture-for-modern-spaces

http://www.eurofitdirect.co.uk/blog/3-easy-ways-to-make-a-small-room-loo...

 

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.7 (11 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.