Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Multifunkcionalan nameštaj za male prostore

Vrlo fukcionalni višenamenski nameštaj je san svakog zaljubljenika u enterijer. Sa komadima koji mogu lako da se transformišu u urbanom prostoru, učinićemo naš život koji je vrlo užurban, lakšim...

Grafički gledano, savršena kombinacija, boja, oblika, a o funkcionalnosti da ne pričamo. Krevet, sto, sve se vrlo brzo transformiše u jednoj tinejdžerskoj sobi.

Devojčicama je uvek potrebno više prostora za svoje potrebštine. Sa ovim fantastičnim padajućim krevetom, nihove potrebe su potpuno zadovoljene.

Dnevni boravak danju, a spavaća soba noću. Ko bi rekao da mala polica iznad troseda može da se pretvori u ovakoudoban bračni krevet.

Francuski ležaj koji se podiže i spušta sa savremenim uzglavljem....

Prostrana kancelarija razvija se iza zatvorenog kabineta, san svakoga ko radi od kuće, a ima malo prostora.

http://www.home-designing.com/2013/06/multipurpose-furniture-for-modern-spaces

http://www.eurofitdirect.co.uk/blog/3-easy-ways-to-make-a-small-room-loo...

 

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.7 (11 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.