Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Modni trendovi u enterijeru – ombre tehnika bojenja nameštaja

Uplitanje modnih trendova u enterijer postalo je svakodnevno, bavimo se ombre pomamom u bojenja kose, i predstavljamo kako se ona pronašla u bojenju nameštaja. Kako su to najčešće uradi sam projekti, verujem da ćete pronaći inspiraciju.

Modni trendovi u enterijeru – ombre tehnika bojenja nameštaja1Modni trendovi u enterijeru – ombre tehnika bojenja nameštaja4

Nije novina kada kažemo da se modni trendovi u dezenima, uklapanju dezena i boja i načinima bojenja često prenose i u enterijer, odnosno na bojenje nameštaja i dezene koji se koriste. Od čuvene Barbari šare, preko džinsa i kolor-blokinga sve do trenutno možda najveće modne pomamo ombre bojenja kose.

Modni trendovi u enterijeru – ombre tehnika bojenja nameštaja2

Modni trendovi u enterijeru – ombre tehnika bojenja nameštaja3

Modni trendovi u enterijeru – ombre tehnika bojenja nameštaja9

U branši opremanja domova, on se najčešće primenjuje u uradi sam varijantama. To nam omogućuje da neke stare komade nameštaja brzo i lako osvežimo i udahnemo im novi život, a da pri tome pratimo trendove u stopu i životni prostor održimo u koraku sa svetskim dešavanjima.

Modni trendovi u enterijeru – ombre tehnika bojenja nameštaja5

Modni trendovi u enterijeru – ombre tehnika bojenja nameštaja6

Modni trendovi u enterijeru – ombre tehnika bojenja nameštaja10

Prednost bojenja nameštaja ombre tehnikom u odnosu na bojenje kose, jeste paleta boja koja je primenljiva. Bez ikakvih ograničenja i premišljanja možete koristiti sve nijanse i sve boje izuzetno velike palete boja. Jedino o čemu treba da vodite računa jeste da novostvoreni komad prati preostale boje i dezene već primenjene u vašem domu, kancelariji itd.

Modni trendovi u enterijeru – ombre tehnika bojenja nameštaja12Modni trendovi u enterijeru – ombre tehnika bojenja nameštaja13

Modni trendovi u enterijeru – ombre tehnika bojenja nameštaja14Modni trendovi u enterijeru – ombre tehnika bojenja nameštaja15

Za enterijer koji već ima nekoliko različitih boja i dezena najbolje je da se odaberete varijantu gde gradacija boja počinje od bele i završava se u tamnoj nijansi jedne boje. Za monolitne, jednobojne enterijere možete napraviti prelivanje iz jedne efektne boje u neku sasvim drugu.

Modni trendovi u enterijeru – ombre tehnika bojenja nameštaja8

Dakle četke i kofe u ruke, a mašta je vaša granica!

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.8 (10 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Ana Divac

Dizajner, projektant nameštaja i enterijera, dekorater i autor-saradnik u on-line magazinima. Diplomirani inženjer prerade drveta - projektovanje nameštaja i enterijera. Moto: Funkcija i estetika ne isključuju jedna drugu.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.