Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Moderna "Rocket" kolekcija nameštaja za ljubitelje muzike

Ukoliko ste ljubitelj muzike, pogledajte zanimljive komade koje su dizajnirali dvojca mladih italijanskih dizajnera.

“Rocket” je novi brend u svetu nameštaja koji su stvorila dva mlada, kreativna, italijanska dizajnera. Ova kolekcija uradjena je specijalno za ljubitelje dobre muzike i  rock-n-roll-a. U njoj se nalazi veliki broj nameštaja sa muzičkom temom: stolovi za kafu, podmetači za čaše, ogledala, police, čiviluci, stalci za vino, poslužavnici, držači za salvete... Svaki komad je stilizovan inovativnim dizajnom i oblikom.

Sto za kafu, pod imenom “Rockstable” ima siluetu gitare, napravljen je od pleksiglasa, aluminijuma i čelika, i može se naći u raznim bojama.

Sto za kafu

Poslužavnik nazvan “GuiTray“ je takodje u obliku gitare, sa šest rupa za čaše. Postoji ljubičast, crveni, narandzasti i providan. Napravljen je od pleksiglasa i aluminijuma i to specijalnom tehnikom, pa se pod svetlom boje prelamaju.

Posluzavnik

Police su napravljene u dve varijante- u obliku polovine gitare i u obliku kasete. Obe police napravljene su od lakiranog drveta i uz njih idu vinilni stikeri. Dostupne su u raznim bojama i veličinama.

Police

Poslužavnici nisu samo u obliku gitar, večć ih ima u raznim oblicima, kao na primer u obliku mixete i takodje se mogu naći u raznim bojama i veličinma.

Posluzavnik

Ogledalo je poprimilo izgled slušalica.

Ogledalo

Čiviluci su u obliku miksete, isto kao i neki od poslužavnika.

Civiluk

Za podmetače za čaše izabran je izgled različitih cd-ova.

Podmetac za case

A držači za salvete takodje imaju oblik slušalica.

Drzaci za salvete

Stalci za vino su uradjeni vrlo originalno, kao plug-in.

Stalak za vino

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.9 (7 votes)
Sviđa mi se!
Reference:

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.