Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Moderna "Rocket" kolekcija nameštaja za ljubitelje muzike

Ukoliko ste ljubitelj muzike, pogledajte zanimljive komade koje su dizajnirali dvojca mladih italijanskih dizajnera.

“Rocket” je novi brend u svetu nameštaja koji su stvorila dva mlada, kreativna, italijanska dizajnera. Ova kolekcija uradjena je specijalno za ljubitelje dobre muzike i  rock-n-roll-a. U njoj se nalazi veliki broj nameštaja sa muzičkom temom: stolovi za kafu, podmetači za čaše, ogledala, police, čiviluci, stalci za vino, poslužavnici, držači za salvete... Svaki komad je stilizovan inovativnim dizajnom i oblikom.

Sto za kafu, pod imenom “Rockstable” ima siluetu gitare, napravljen je od pleksiglasa, aluminijuma i čelika, i može se naći u raznim bojama.

Sto za kafu

Poslužavnik nazvan “GuiTray“ je takodje u obliku gitare, sa šest rupa za čaše. Postoji ljubičast, crveni, narandzasti i providan. Napravljen je od pleksiglasa i aluminijuma i to specijalnom tehnikom, pa se pod svetlom boje prelamaju.

Posluzavnik

Police su napravljene u dve varijante- u obliku polovine gitare i u obliku kasete. Obe police napravljene su od lakiranog drveta i uz njih idu vinilni stikeri. Dostupne su u raznim bojama i veličinama.

Police

Poslužavnici nisu samo u obliku gitar, večć ih ima u raznim oblicima, kao na primer u obliku mixete i takodje se mogu naći u raznim bojama i veličinma.

Posluzavnik

Ogledalo je poprimilo izgled slušalica.

Ogledalo

Čiviluci su u obliku miksete, isto kao i neki od poslužavnika.

Civiluk

Za podmetače za čaše izabran je izgled različitih cd-ova.

Podmetac za case

A držači za salvete takodje imaju oblik slušalica.

Drzaci za salvete

Stalci za vino su uradjeni vrlo originalno, kao plug-in.

Stalak za vino

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.9 (7 votes)
Sviđa mi se!
Reference:

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.