Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Moderna kućna vinarija

Ceo podrum ili ostva može se preurediti u najbolje mesto za čuvanje vina.

Ceo podrum ili ostva može se preurediti u najbolje mesto za čuvanje vina. Ako ste srećnik i imate kuću u kojoj ima prostora za ovakvu prostoriju, a možete to sebi da priuštite, pogledajte nekoliko primera moderne kućne vinarije, možda će vam poslužiti kao inspiracija da napravite nešto slično.

Najbolje mesto za čuvanje vina je podrum, jer je temperatura tokom godine skoro jednaka. Najbolje bi bilo vino skladištiti na specijalnim policama sa flašama nagnutim tako da čep bude neprestano vlažan.

Starinski kameni podovi i zidovi ili moderne staklene vitrine za vino, samo su neke od mogućnosti koje se mogu primeniti za ovako zanimljivu prostoriju u vašem domu.

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 5 (2 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.