Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Mala kućna kancelarija

Osnovna stvar pri uređenju kućnog radnog kutka je da se sa malo sredstava dođe do praktičnog i korisnog radnog prostora.

Mali radni kutak moguće je smestiti gotovo svugde u kući. Domaćici će odgovarati da ima u kuhinji mali pisaći sto sa delom za beleške i kulinarske recepte. Radni prostor u spavaćoj sobi, vrlo praktičan zbog mira i tišine, gde se pisaći sto može upotrebljavati i kao toaletni sto. Radni kutak u sobi za dnevni boravak ima i dekorativnu ulogu zahvaljujući raznobojnoj i zanimljivoj opremi. U uskim hodnicima prikladna je konzolna površina radnog stola, sto ispod stepeništa ili ceo kutak smešten u ostavi.

Osnovna stvar pri uređenju radnog kutka je da se sa malo sredstava dođe do praktičnog i korisnog radnog prostora. Nekada se to može postići sa malo boje, prikladnom rasvetom, stolicom i sa nekoliko interesantnih polica.

Radni kutak bi trebalo da bude uredan kao i ostali delovi stana, a to možete postići tako što ćete ga dobro osvetliti, tako da nećete moći da nagomilavate tamo svakakvu starudiju. Obložite ga zanimljivim tapetama ili ofarbajte u vesele boje, pa ćete se tako i sami više brinuti o njegovoj urednosti.

Literatura- Terence Conran

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.8 (19 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.