Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Mala kućna kancelarija

Osnovna stvar pri uređenju kućnog radnog kutka je da se sa malo sredstava dođe do praktičnog i korisnog radnog prostora.

Mali radni kutak moguće je smestiti gotovo svugde u kući. Domaćici će odgovarati da ima u kuhinji mali pisaći sto sa delom za beleške i kulinarske recepte. Radni prostor u spavaćoj sobi, vrlo praktičan zbog mira i tišine, gde se pisaći sto može upotrebljavati i kao toaletni sto. Radni kutak u sobi za dnevni boravak ima i dekorativnu ulogu zahvaljujući raznobojnoj i zanimljivoj opremi. U uskim hodnicima prikladna je konzolna površina radnog stola, sto ispod stepeništa ili ceo kutak smešten u ostavi.

Osnovna stvar pri uređenju radnog kutka je da se sa malo sredstava dođe do praktičnog i korisnog radnog prostora. Nekada se to može postići sa malo boje, prikladnom rasvetom, stolicom i sa nekoliko interesantnih polica.

Radni kutak bi trebalo da bude uredan kao i ostali delovi stana, a to možete postići tako što ćete ga dobro osvetliti, tako da nećete moći da nagomilavate tamo svakakvu starudiju. Obložite ga zanimljivim tapetama ili ofarbajte u vesele boje, pa ćete se tako i sami više brinuti o njegovoj urednosti.

Literatura- Terence Conran

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.8 (19 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.