Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Kupatila inspirisana prirodom

Kupatila i priroda kao jedno. Pravo mesto za opuštanje i uživanje. Pogledajte ideje italijanske firme Neutra.

Italijanska kompanija NEUTRA napravila je jedinstvenu kolekciju kupatila. Koristeći sve što priroda nudi, i iskoristivši to na najbolji način, napravili su kupatila koja su stvorna za uživanje. Otkrijmo na koji način su razmišljali dok su se trudili da nam obezbede ugodan osećaj.

Energija. Atmosfera nam pruža vantelesno uživanje. Mekane površine vode nas preko njih pružajući nam opuštajuću masažu za um. Vijugave siluete obavjaju naše telo i podpomažu naše vizije.

1

2

Čistoća. Svetle sobe u kombinaciji sa rešetkama koje povećavaju prostor u svim pravcima. Alhemija materijala u malim prečišćenim staništima, omogućava da granica izmedju arhitekture i dizajna nestane. Kamen i aluminijum pokazuju kako je moguće nepromenljivo i beskonačno reciklirati prirodu.

1

2

Vitalnost. Skladne kompozicije od drveta i kamena napravio je Matteo Thun, pionir održivog dizajna. Uglačane površine zamenjene su u teksturom dragocenog drveta. Ova glamurozna kolekcija unikatnih komada napravljena je od vrlo retkog drveta Kauri koje redstavlja fosilno drvo iz novozelandskih močvara. Umetnost i ekologija zajedno.

1

2

Elegancija. Osnovni, prosti oblici prate jednostavna, svakodnevna kupatila. Svetla na ispoliranom kamenu ističu gravuru zidova.

1

2

Emocije. Odredjena staništa imaju ekskluzivnu, savremenu eleganciju. Sjajni tropski detalji i teksture vibriraju u prostoru i naglašavaju moćnu energiju materijala. Njihovo blistavo prisustvo je diskretno i lično, uklapa funkcionalnost i hromoterapiju.

1

2

Materijali koji su korišćeni u izradi ovih kupatila su pažljivo odabrani. Od kamena koriščeni su: Basaltina, bela karara, crni kamen, mesečev kamen, kvarc od tamno crvene cigle, sivi kamen, sinai. Od drveta korišćen je isključivo masiv i to: lešnik, čedar, hrast, kauri, trešnja i tikovina. Takodje korišćene su i četiri vrste aluminijuma.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.5 (4 votes)
Sviđa mi se!
Reference:

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.