Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Kuhinja- kuvanje i obedovanje

Uglavnom su najprikladnije trpezarije u kuhinji. Ako se trpezarija nalazi u drugoj prostoriji, raspored u kuhinji mora se prilagoditi takvoj koncepciji.

Uglavnom su najprikladnije trpezarije u kuhinji. Ako se trpezarija nalazi u drugoj prostoriji, raspored u kuhinji mora se prilagoditi takvoj koncepciji. Vrata moraju biti dovoljno široka i treba izbegavati nameštaj sa oštrim ivicama. Otvor između dve prostorije je praktičan, posebno u kombinaciji s pregradnim ormarom koji ima vrata na obe strane.

Ako u kući držite psa ili mačku, osigurajte mu u nekom kutku prostor za činijicu sa hranom, tako da ih niko ne nagazi ili im prevrne hranu.

Za skučene prostore nabavite stolice koje se mogu podvući ispod stola. Pobrinite se da između radnih površina, između stola i drugog dela kuhinje ima dovoljno prostora za kretanje kada se za stolom okupi cela porodica. Pobrinite se takođe za kvalitetnu ventilaciju i rasvetu koja se može prilagoditi različitim potrebama.

Literatura- Terence Conran

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.9 (8 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.