Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Kućni bar

Kućni bar je odličan način da složite i izložite pića, kao i da ulepšate enterijer sa njim.

Kućni bar je odličan način da složite i izložite pića, kao i da ulepšate enterijer sa njim.

kucni barkucni bar

Ako se odlučite za simboličnu varijantu bara, odaberite stočić, policu, zatvorenu vitrinu ili komodicu na kojoj ćete pregledno složiti flaše, čaše, otvarače, podmetače, činije sa grickalicama, salvete i drugi potreban pribor. Čak i ako niste u mogućnosti da svoj kuktak za uživanje bogato uredite, to možete izvesti i sa nekoliko detalja. Postavite veliko ogledalo na zid iznad izloženih pića. Dodajte tacne koje po stilu odgovaraju ambijentu, lampu, ubacite po neki barski simbol, poput reklame za neko retko piće, izložite lepe čaše i ono što Vam prija u trenutcima opuštanja.

kucni barkucni bar

Kod velikog bara u stanu ili kući postoje mogućnosti za dodavanje barskih stolica i sa tim već čitav kutak poprima drugačiji karakter. U ovom slučaju uživanje u čašici alkohola posle ručka, ili sa gostima, može da bude ugodnije nego u bilo kom lokalu.

kucni barkucni bar

Barske stolice treba odabrati prema stilu samog šanka, ali i prema udobnosti. Do Vas je da li će one imati naslone ili neće, ali se potrudite da boje i materijali prate okruženje i slažu se sa samim šankom. Oni trebaju biti jedna celina u odnosu na čitav enterijer.

kucni barkucni bar

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 3.7 (7 votes)
Sviđa mi se!
Reference:

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.